ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009

ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, 61 - 58 νίκησαν οι έφηβοι μέσα στο Μενίδι την ΑΦΜ Αχαρνής!!!

Σπουδαία νίκη πέτυχαν οι έφηβοι το Σάββατο επί της ΑΦΜ Αχαρνής εκτός έδρας με 61 - 58!
Μια νίκη με μεγάλη σημασία για την ομάδα μας (αήττητοι οι γηπεδούχοι εντός) όχι όμως και με το απόλυτο της επιτυχίας δηλαδή την πρόκριση που θα θέλαμε στην επόμενη φάση.
Και αυτό γιατί θέλαμε νίκη με περισσότερους από δώδεκα πόντους, κάτι που δεν επιτεύχθηκε και το πλεονέκτημα πρόκρισης έχει αυτή τη στιγμή η ΑΦΜ Αχαρνής, διότι μας νίκησε στον πρώτο γύρο με δώδεκα πόντους.
Και αναφερόμαστε σε νίκη μεγάλης σημασίας γιατί καμία ομάδα δεν έχει "περάσει" με νίκη από την έδρα των Αχαρνών χωρίς να "φτύσει αίμα"!!!
Από την αρχή του αγώνα τα παιδιά μας με πρωταγωνιστές τους, Δολιανίτη στην οργάνωση του παιχνιδιού, το Μητσόπουλο "ψυχρό εκτελεστή" από παντού, τον Πολυμενίδη να "...τρώει σίδερα" στην άμυνα και τον "Αττίλα" Αντωνόπουλο να μαζεύει τα ρημπάουντ σε άμυνα και επίθεση επέβαλαν το ρυθμό τους και με ασφυκτική πίεση και ωραίο γύρισμα της μπάλας στην επίθεση "έπιασαν" την επιθυμητή διαφορά μόλις στο πρώτο ημίχρονο και δύο λεπτά πριν τη λήξη με σκορ 38 - 26.
Εκείνη τη στιγμή άρχισαν να μιλούν τα ...μεγάλα μέσα! Μπροστά στο κίνδυνο να ξεφύγει το σκορ για τους γηπεδούχους η κερκίδα των Αχαρνών με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και τις διαμαρτυρίες του προπονητή (μπήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και διαμαρτυρόταν έντονα στους διαιτητές) ασκούσε πίεση κατά των αξιολογημένων διαιτητών τρίτης εθνικής Καλογερόπουλο και Μαγκουνη.
Εν μέρει το ...κόλπο έπιασε και με ανύπαρκτο φάουλ στο Μητσόπουλο (δεύτερο), τεχνική ποινή στον ίδιο παίκτη για διαμαρτυρία και κατοχή της μπάλας απ' έξω, η διαφορά πήγε στους έξι πόντους (36 - 42).
Τα αθέμιτα ...μέσα άγχωσαν τους παίκτες μας και βγήκαν μουδιασμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Κάποια μικρο λάθη των διαιτητών υπό την πίεση της κερκίδας, φορτωθήκαμε γρήγορα με φάουλ και η τρίτη περίοδο έχει προηγούμενη την γηπεδούχο με 52 - 49. Η ...ζημιά για την ομάδα μας είχε ήδη γίνει! Όλα για όλα στην τέταρτη περίοδο και τους γηπεδούχους να έχουν στο πίσω μέρους του κεφαλιού τους να μη χάσουν τη διαφορά και όχι να διεκδικήσουν τη νίκη και ο αγώνας λήγει με 61 - 58 υπέρ της ΑΕΚ. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν από την ομάδα μας έκαναν ότι καλύτερο μπορούσαν... Μπράβο στα παιδιά.
Ένα μεγάλο μπράβο αξίζουν και οι αντίπαλοι αθλητές διότι έχουν παρουσιάσει ένα ιδιαίτερα ικανό και ισάξιο με το δικό μας συγκρότημα στο φετινό πρωτάθλημα και παίρνουν την πρόκριση έστω και στις λεπτομέρειες. Τους αδικεί όμως η συμπεριφορά κάποιων...
Και εννοούμε την απαράδεκτη και αχαρακτήριστη συμπεριφορά ενός ανθρώπου και όχι του συνόλου της ομάδας του Μενιδίου. Πρόκειται για το γνωστό στους κύκλους του αθηναϊκού μπάσκετ, πρόεδρο της ομάδας κ. Κώστα Τσ. και τους τραμπουκισμούς του, που τείνει να γίνει πλέον γραφικός.
Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο με αθλητική συμπεριφορά και όχι τραμπουκισμούς κατά των αντιπάλων και εκφοβισμό των διαιτητών και μη ξεχνάτε κ. πρόεδρε ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι, κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει, δεν τελειώνει η ζωή το αύριο μετά από μια ήττα η από μια νίκη...
Κρίμα!!!
Τα δεκάλεπτα
18 - 23, 18 - 19, 16 - 07, 06 -12.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Δολιανίτης 10π., Κουμαριανός, Μπίρης 2π., Μητσόπουλος 29 π., Τζανέτος, Μαθιουδάκης, Πολυμενίδης 11π., Λαβούτας., Ζερβός, Λιάκος, Αντωνόπουλος 8π., Ασημακόπουλος.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αθλητές μου και να τους συγχαρώ για την εμφάνιση και την σπουδαία νίκη επί των Αχαρνών.Kόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο που επιστράτευσε κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να κερδίσει,οι παίκτες μας έδειξαν καρδιά,καθαρό μυαλό και τις τεράστιες δυνατότητες τους.Η νίκη αυτή είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς που γίνεται από την αρχή της χρονιάς.Είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσουν όλοι οι αθλητές με την ίδια θέληση την μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε,θα είναι μόνο η πρώτη μεγάλη νίκη από όσες θα ακολουθήσουν στο μέλλον. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του τμήματος.Να αφιερώσω την νίκη στους ίδιους που πιστέψαν στους εαυτούς τους και στην ομάδα μας,στους γονείς των αθλητών που μας στηρίξαν σε μια δύσκολη έδρα και στους εφόρους του τμήματος κ.Ασημακοπούλου Αγγελική και κ.Καρουζάκη Κώστα που είναι πάντα δίπλα μας και συνεισφέρουν τα μέγιστα στην λειτουργία του τμήματος.
ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Σταματόπουλος ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕ...!
Έτσι όπως τα λέει...!