ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2009

Βαριά ...σφαλιάρα οι ανδρες από τον Κτησιφώντα εκτός με 82 - 50!

Άσχημη εμπειρία είχαν οι άνδρες μας και ιδιαίτερα οι μικροί της ομάδας μας, από την εξέλιξη του αγώνα με τον Κτησιφώντα Παιανίας εκτός έδρας. Ήττα για τα παιδιά του Γ. Σταματόπουλου στο ντεμπούτο του Σερραίου τεχνικού με 82 - 50!
Όσο βαρύ και αν είναι το σκορ δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο (37 - 35) όταν και πάλεψαν ίσοι προς ίσοι τους γηπεδούχους. Στο δεύτερο μέρος το πρόβλημα της ...απροπονησιάς που τείνει να γίνει ...αιώνιο έκανε την εμφάνισή του και με 21 - 05 επί μέρους σκορ δεκαλέπτου η Παιανία αγκάλιασε τη νίκη. Επιπόλαιες επιθέσεις και ανύπαρκτη άμυνα στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Κτησιφώντας πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη και εμείς προσπαθούμε να μαζέψουμε τα συντρίμμια μας.
"Όλοι γνωρίζαμε εξ αρχής τη δυσκολία του αγώνα σε μια δυνατή έδρα. Μπήκαμε σοβαρά στο παιχνίδι και παλέψανε για είκοσι λεπτά. Δυστυχώς όμως η κούραση και το όχι καθαρό μυαλό στην τρίτη περίοδο έγειρε τον αγώνα στους γηπεδούχους. Το καλό της αγωνιστικής είναι ότι ηττήθηκαν και οι αντίπαλοί μας στο κυνήγι της ...σωτηρίας, ξεχνάμε τι έγινε γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς, ακολουθεί ένα ντέρμπι με τον γειτονικό Αστέρα και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό" δήλωσε στο blog μας ο έφορος των ανδρών κ. Κ. Καρουζάκης.
Τα δεκάλεπτα
21 - 16, 16 - 19, 21 - 05, 24 - 10
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος)
Δολιανίτης 3π., Τσολακίδης 2π., Μπίρης, Μητσόπουλος 7π., Σιφναίος 16π., Πολυμενίδης, Λάμπρου 9π., Αντωνόπουλος, Καλομοιρόπουλος, Λιάκος, Γιαβάνης 5π., Χορηγάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: