ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Μπλακ άουτ οι παμπαίδες και ήττα εντός από τον Αρη Πετρούπολης (34 - 63)!

Μπλακ άουτ έπαθαν στο δεύτερο οκτάλεπτο οι παμπαίδες μας την Κυριακή το πρωί και ηττήθηκαν εντός έδρας από τον Αρη Πετρούπολης με 34 - 63.
Παρά τις απουσίες που είχαν τα παιδιά του Γ. Σταματόπουλου (Καραθανάσης, Αθανασόπουλος, Τσίρος) προηγήθηκαν στο πρώτο οκτάλεπτο με 10 - 09.
Ολα έδειχναν ότι θα υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον στην εξέλιξη του αγώνα αλλά το δεύτερο οκτάλεπτο αποδείχθηκε καταστροφικό για την ΑΕΚ. Ένα επιμέρους σκορ 00 - 24!!! από τους φιλοξενούμενους, έβαλαν πρόωρο τέλος στην υπόθεση νικητή του αγώνα.
Οι φωνές του προπονητή στο ημίχρονο κάπως βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας αλλά σε κανένα σημείο δεν πλησίασαν στο σκορ. Οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για τέτοια εμφάνιση και θα πρέπει αρκετοί από τους αθλητές της ομάδας μας να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, ιδιαίτερα οι γεννηθέντες του 1995 που αλλάζουν κατηγορία του χρόνου και ανεβαίνουν στο παιδικό, τμήμα όπου ο συναγωνισμός είναι μεγαλύτερος.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Βαρβαρίγγος 9π., Μαυροειδής, Βλαχόπουλος, Ευαγγελάτος, Πλευριάς, Γαρατζιώτης 3π., Μπόμπορης, Ζαρκαδούλας, Μούσας, Καρουζάκης 9π., Γρατσίας 9π.,

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να δείξουνε σοβαρότητα! Και προσπάθεια για βελτίωση!! Με την νέα σεζόν τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ!!