ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 18 Μαΐου 2009

Ηττες με ...χιτσκοκικό φινάλε και στα δύο παιχνίδια με Παλατιανή και Δία οι παγκορασίδες μας!

Εξέλιξη από ταινίες Χίτσοκ είχαν οι αγώνες των παγκορασίδων μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Τα κορίτσια του Γ. Σταματόπουλου γνώρισαν την ήττα και στα δύο παιχνίδια με Παλατιανή και Δία Χαϊδαρίου αλλά έφυγαν από τα γήπεδα με ...ψηλά το κεφάλι!
Το Σάββατο το μεσημέρι στο ανοικτό γήπεδο της Παλατιανής τα κορίτσια του Γ. Σταματόπουλου ηττήθηκαν από τον ΑΟΝ Παλατιανής ύστερα από δύο παρατάσεις με 25 - 20, κανονική διάρκεια του αγώνα 18 - 18 και 20 - 20 στην πρώτη παράταση.
Οι συνθήκες με τις οποίες διεξήχθη ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για τέτοιες ηλικίες. Καταμεσήμερο , ιδιαίτερα υψηλή για την εποχή θερμοκρασία (30 βαθμούς Κελσίου) και σε ανοικτό γήπεδο με πολύ γλιστερό τάπητα. Η ζέστη και το ανοικτό γήπεδο ταλαιπώρησαν τις αθλήτριες μας με αποτέλεσμα τα πολλά άστοχα σουτ ακόμα και σε ελεύθερες βολές.
Οι μικρές ξεκίνησαν νωχελικά και βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ για να κλείσει το ημίχρονο με 09 - 04!!!
Στο τέταρτο οκτάλεπτο οι γηπεδούχες προηγήθηκαν με 18 - 11 αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στα τελευταία δύο λεπτά η ΑΕΚ ισοφάρισε και πήγε το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί με ότι δυνάμεις είχαν απομείνει και στις δύο ομάδες προσπαθούσαν εκατέρωθεν για τη νίκη, με την ΑΕΚ να χάνει την ευκαιρία όταν ακριβώς στην εκπνοή του χρόνου με σουτ η Αυγεροπούλου αστόχησε από κοντά.
Το άγχος και η κούραση είχε ήδη καταβάλλει τα κορίτσια μας και η Παλατιανή πιο έμπειρη από αγώνες σε ανοικτό γήπεδο παίρνει τη νίκη.
Τα δεκάλεπτα
04 - 02, 05 - 02, 05 - 06, 04 - 08
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Διδιμιώτου Μ. 7π., Μπλάνα, Ιγγλέζου, Παρασκευοπούλου 4π., Γκοσένη, Βατσάκη, Διδιμιώτου, Αυγεροπούλου 2π., Μπουντανιώτη 7π., Δαραμούσκα, Τζήμου.

Την Κυριακή το απόγευμα στα "Δίδυμα" γήπεδα της Χωράφας αντιμετώπισαν την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος Δία Χαϊδαρίου. Σε αυτό το παιχνίδι οι μικρές έπαιξαν "στα ίσια", χωρίς άγχος επέβαλλαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 10 - 08! Εξαιρετική άμυνα αλλά με αρκετά λαθάκια στην επίθεση δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ.
Παρόλο αυτά ήταν μέσα στο παιχνίδι αλλά ένα αντιαθλητικό φάουλ από τη Διδιμιώτου -ιδιαίτερα τραβηγμένο σφύριγμα για το διαιτητή σε τέτοιες ηλικίες- στο τέλος του αγώνα, δίνει το δικαίωμα στο Δία να πετύχει τις βολές και να ευστοχήσει στην εξέλιξη της φάσης κάνοντας το τελικό 20 - 25! Στ η συνέχεια διπλή προσπάθεια της Διδιμιώτου Μ. για τρίποντο με τη μπάλλα να κάνει τα ...τερτίπια της στο καλάθι και τις Χαϊδαριώτισσες να κρατούν τη νίκη στα χέρια τους.
Καλύτερες από την ΑΕΚ οι Μπουντανιώτη, Παρασκευοπούλου και Αυγεροπούλου.
Τα δεκάλεπτα
02 - 04, 08 - 04, 02 - 07, 08 - 10
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος)
Διδιμιώτου Μ., Μπλάνα, Βατσάκη, Παρασκευοπούλου 6π., Γκοσένη, Διδιμιώτου Κ., Αυγεροπούλου, Ιγγλέζου, Μπουντανιώτη 14π., Δαραμούσκα, Τζήμου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tα κορίτσια φύγαν με ψηλά το κεφάλι και ο κόουτς με ... ψηλή πίεση!!

Ανώνυμος είπε...

Περαστικά στον κόουτς και ψυχραιμία! Οι παγκορασίδες, αλλά και οι παμπαίδες, θέλουν πολλή και ουσιαστική δουλειά, από ανθρώπους που πράγματι αγαπούν αυτό που κάνουν. Θέλω να πιστεύω ότι ο κόουτς είναι ένας απ΄αυτούς, μακάρι να συνεχίσουμε να τον έχουμε και ας του φέρνουμε και Λεξοτανίλ αν χρειάζεται....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Coach βάστα γεραααάα!!