ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τετάρτη 27 Μαΐου 2009

Συνέχισαν το ...σερί ηττών οι παμπαίδες μας!

ΧΑΡΙΣΑΝ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΜΕ 26 - 28!
Την εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι παμπαίδες της ΑΕΚ το Σάββατο 23 Μαϊου από τους Αγ. Αναργύρους με 26 - 28. Οι μικροί του Γ. Σταματόπουλου ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι και έλεγχαν το ρυθμό μέχρι και το τέλος της τρίτης περιόδου. Λίγο όμως η απειρία, λίγο το άγχος και η κούραση στα τελευταία λεπτά, δεν άντεξαν και ηττήθηκαν από τους ανώτερους Αγ. Αναργύρους.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - Αγ. Ανάργυροι 26 - 28
Τα δεκάλεπτα
10 - 06, 03 - 03, 08 - 10, 05 - 09
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Βαρβαρίγγος 1π., Μαυροειδής 2π., Αθανασόπουλος 2π., Ευαγγελάτος, Πλευριάς, Γαρατζιώτης 2π., Μπόμπορης, Ζαρκαδούλας 4π., Καραθανάσης 10π., Καρουζάκης 1π., Τσίρος, Γρατσίας 4π.


ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ΜΕ 36 - 29 ΟΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ!
Νέα ήττα για τους παμπαίδες της ΑΕΚ την Κυριακή εκτός έδρας από τον ΑΟΝ. Παλατιανής με 36 - 29! Το παιχνίδι πριν την έναρξή του ήταν "χαμένο" στα χαρτιά γιατί η ομάδα μας δεν μπόρεσε να συμπληρώσει ενδεκάδα όπως προβλέπει ο κανονισμός της ΕΣΚΑ. Παρά το γεγονός αυτό η ΕΣΚΑ επιτρέπει να διεξαχθεί ο αγώνας χωρίς να μετρά το τελικό αποτέλεσμα και κατακυρώνει το παιχνίδι στην αντίπαλη ομάδα με 20 - 0! Αιτία της απουσία αθλητών εκ μέρους της ΑΕΚ ήταν οι σχολικές εξετάσεις και ο χρόνος του διαβάσματος και της προετοιμασίας που απαιτείται για την καλύτερη το δυνατόν επιτυχία στις εξετάσεις.
Εδώ σαν ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ θα θέλαμε να καταλογίσουμε και τις αντίστοιχες ευθύνες που φέρει και η ΕΣΚΑ για τέτοιες καταστάσεις, δηλαδή με την επιλογή της να ορίσει το πρωτάθλημα παμπαίδων και παγκορασίδων σε περίοδο σχολικών εξετάσεων. Επίσης να τονίσουμε ότι ο κανονισμός απαγορεύει τη διεξαγωγή αγώνων με την ίδια ομάδα πριν την έλευση εικοσιτεσσάρων ωρών.
Δεν αποτελεί δικαιολογία από την ΕΣΚΑ η έλλειψη διαιτητών και ο τρόπος αμοιβή τους, διότι με τον ίδιο τρόπο όπως και τώρα θα διεξαγόταν πιο νωρίς το πρωτάθλημα (πριν το Πάσχα η ενδιάμεσα) και με λιγότερη ταλαιπωρία των αθλητών και των γονέων (εξετάσεις, ζέστη, άγχος...)!
Ελπίζουμε το παράπονο αυτό, που δεν είναι μόνο δικό μας και τυχαίο λόγω της ήττας, (δεν διεκδικούμε πρωτιά) αλλά και των υπολοίπων ομάδων που συμμετέχουν, να εισακουσθεί από τους υπεύθυνους και τη νέα σεζόν να λειτουργήσουν πιο εύρυθμα.

Τα δεκάλεπτα
10 -09, 04 - 04, 08 - 09, 14 - 05!

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Βαρβαρίγγος 4π., Αθανασόπουλος, Μούσας, Πλευριάς, Γαρατζιώτης, Καραγκούνης 3π., Καραθανάσης 12π., Καρουζάκης 2π., Τσίρος, Γρατσίας 8π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να παλεύουν με ότι έχουν...Με 11-7 ή ακόμη και 5 παίκτες! Πρέπει να μάθουν να παλεύουν υπό οποιαδήποτε συνθήκη! Πολλοί από τους παραπάνω παίκτες θα είναι στο παιδικό του χρόνου, οπού ο ανταγωνισμός και οι υποχρεώσεις είναι σαφώς σε μεγαλύτερο βαθμό!

Επίσης δεν γίνεται να ελέγχεις ένα παιχνίδι για 3 περιόδους και να κόβεις τον ρυθμό σου σκεπτόμενος ότι το έχεις! Όταν αρχίζεις πολύ δυνατά πρέπει να συνεχίζεις πολύ δυνατά και να τελειώνεις πολύ δυνατά!

Πιστεύω ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να προσφέρουν πολλά! Πρέπει να συγκεντρωθούν και να αντιμετωπίζουν σοβαρά τις προπονήσεις!