ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2009

Διέσυραν τον Τρίτωνα οι παμπαίδες στο φινάλε του πρωταθλήματος με 71 - 28!

Φινάλε με εντυπωσιακή νίκη στο πρωτάθλημα έκαναν οι παμπαίδες μας το Σάββατο. Νίκησαν στο Κάρβουνο τον Τρίτωνα με 71 - 28!
Οι πιτσιρικάδες του Γ. Σταματόπουλου ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο και με τη λήξη του ημιχρόνου είχαν ουσιαστικά εξασφαλίσει το "ροζ" φύλλο αγώνα, αφού η διαφορά είχε φτάσει τους εικοσιπέντε πόντους 32 - 07!
Κύριο χαρακτηριστικό που έκρινε το παιχνίδι ήταν η αδυναμία των φιλοξενουμένων να αντισταθούν ελάχιστα και ότι σκόραραν όλοι οι αθλητές μας. Η ομάδα μας κατέλαβε την όγδοη θέση μεταξύ δώδεκα ομάδων στην τελική βαθμολογία.
Τα δεκάλεπτα
14 - 03, 18 - 04, 24 - 14, 15 - 07.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ(Γ. Σταματόπουλος) Μούσας 4π., Αθανασόπουλος 2π., Μαυροειδής 4π., Ευαγγελάτος 2π.,Πλευριάς 2π., Γαραντζιώτης 2π., Μπόμπορης 8π., Ζαρκαδούλας 6π., Καραθανάσης 20π., Καρουζάκης 2π., Τσίρος 6π., Γρατσίας 13π.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oi pampaides kanane party mesa sto gupedo htane oi apoluth kuriarxoi.

Ανώνυμος είπε...

Σπουδαία νίκη για τους παμπαίδες της ομάδας μας επί του Τρίτωνα, σφραγίζοντας το πρωτάθλημα με νίκη-χαρές-πανηγύρια... Άλλωστε το σκορ μιλάει από μόνο του!

Μπορεί να τελείωσαν με νίκη τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις την φετινή σεζόν αλλά η συνολική εικόνα του τμήματος θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος...

Πλέον πολλοί από τους παμπαίδες βάζουνε πλώρη για το παιδικό τμήμα και την νέα σεζόν....