ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Ορίσθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΚ!

Σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου την Τετάρτη 17 Ιουνίου, οριστικοποιήθηκε το νέο σχήμα του Δ.Σ. της ομάδας.
Πρόεδρος για άλλη μια περίοδο θα είναι ο κ. Παπαθάνος Αθανάσιος, Γενικός Γραμματέας ο κ. Μάρκος Ανδρέας, Α' Αντιπρόεδρος ο κ. Σεραφείδης Στέλιος, Β' Αντιπρόεδρος ο κ. Νίκας Χρήστος, Γενικός Αρχηγός και Ειδικός Γραμματέας ο κ. Καρουζάκης Κώστας, Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής ο κ. Τσιαφούτης Νίκος, Ταμίας ο κ. Λέντζης Λεωνίδας, Βοηθός Ταμία ο κ. Αραμπατζάκης Χρήστος, Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία με αρμόδια όργανα του μπάσκετ ο κ. Αρτόπουλος Μιχάλης, Εκπρόσωπος Τύπου και Υγειονομικής Επιτροπής ο κ. Πουλόπουλος Κώστας, Εκπρόσωπος Οικονομικών Θεμάτων και Προβολής του Συλλόγου ο κ. Χατζόπουλος Μανώλης, Εφορος Ανδρών ο κ. Λιάκος Σωκράτης, Εφορος Γυναικών ο κ. Μπίρης Αντώνης, Εφορος Κορασίδων ο κ. Σωτηρίου Αγγελος, Εφορος Παγκορασίδων ο κ. Δαραμούσκας Διαμαντής.
Το νέο Δ. Σ. ξεκίνησε δυναμικά τις υπηρεσίες του προς την ομάδα και αυτό γιατί οι υποχρεώσεις και τα θέματα που απασχολούν το Σύλλογο "τρέχουν".
Ηδη έχουν ξεκινήσει οι επαφές με αθλητές και αθλήτριες που ενδιαφέρουν τους προπονητές μας (Γ. Σταματόπουλο -ανδρών και Μπ. Σταυρόπουλο - γυναικών), για την καλύτερη στελέχωση των τμημάτων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009 - 2010.
Επίσης υπάρχουν προτάσεις για αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας που απασχολούν άλλους συλλόγους.
"Η οποιαδήποτε πρόταση που φτάσει στα γραφεία μας και την επιτροπή μεταγγραφών είτε πρόκειται για άνδρα είτε πρόκειται για γυναίκα θα εκτιμηθεί ανάλογα και η ομάδα δεν θα σταθεί εμπόδιο σε κανέναν αθλητή η αθλήτριά μας" δήλωσε ο νέος γενικός αρχηγός κ. Κώστας Καρουζάκης.
Παράλληλα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες και επαφές με ανθρώπους του Δήμου Περιστερίου και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Α.Ο.ΔΗ.Περιστερίου κ. Σχίζα Ανδρέα, ώστε να οριστικοποιηθούν οι ώρες των προπονήσεων όλων των τμημάτων και τα γήπεδα που θα μπορεί να χρησιμοποιεί η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΪΟΥ τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οσο το δυνατόν πιό σύντομα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα γηπέδων και προπονήσεων σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου, τόσο πολύ πιό εύκολα θα μπορούν οι αθλητές και αθλήτριες μας να σχεδιάσουν τον προγραμματισμό των μαθητικών τους υποχρεώσεων εν όψη της νέας σχολικής χρονιάς (φροντιστήρια, ξένες γλώσσες, χορό και λοιπές δραστηριότητες).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέο Δ.Σ με νέες προοπτικές και σχέδια... Είμαι σίγουρος πως το νέο αυτό Δ.Σ θα επιφέρει ριζικές-καθοριστικές και πάρα πολύ καλές αλλαγές στην ομάδα μας...

Ανώνυμος είπε...

ναι καλά τα ίδια με πέρυση και παλιά θα είναι ένα μάτσο χάλια.