ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Με νέο ..."αίμα" οι γυναίκες τη νέα σεζόν!

Συνεχίζεται η ενίσχυση της γυναικείας μας ομάδας με νεαρές και ταλαντούχες κοπέλες, έτοιμες να βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Μετά την απόκτηση των Κασνέτση, Πρασσά, Παυλίδου, Ασλάμη, Πατέλη και την ανανέωση συνεργασίας για ένα χρόνο με τη Γκιόκα, άλλα πέντε κορίτσια εντάσσονται στο ρόστερ της ομάδας μας.
Η Καστόρα Λαμπρινή, η Τζέμη Ναταλί, η Βλαστάρη Γιωργία είναι το νέο ...¨αίμα" που μαζί με τις μεταγραφές τελευταίας στιγμής όπως η Τουμπογιάννη Λαμμπρινή από το ΓΣ Περιστερίου και την Καναβάρου Νάντια από την Αμιλλα Περιστερίου, θα δώσουν τις απαραίτητες λύσεις στα σχέδια του προπονητή μας Μπάμπη Σταυρόπουλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Μαζί με τις προαναφερόμενες αθλήτριες και οι ..."παλιοσειρές" και έμπειρες από Α' ΕΣΚΑ κατηγορία θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό.
Η Σταυρούλα Γκρίτζαλη (ψυχή της ομάδας), η Λία Γκιόκα (το μυαλό της ομάδας), η Γωγώ Γκάτση (το ...βουνό της ομάδας), η Ινάσια Βαρελάκη (το ...τρεχαντήρι της ομάδας), η Ιωάννα Βουδούρη (ο ...πασπαρτού της ομάδας) και το "αύριο" της ομάδας μας (Βε, Πέτρου, Γαλανοπούλου, Δαλαμβέλλα, Μαράκη, Τσιμπογιάννη κ.α.) βεβαιώνουν ότι η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκτός από ένα λαμπρό παρόν έχουν να ελπίζουν και για ένα πολύ καλύτερο αύριο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε ένα ικανό γυναικείο ρόστερ...!! Με καλή δουλειά και πάνω από όλα θέληση μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ας ευχηθούμε στο γυναικείο τμήμα της ομάδας μας την καλύτερη δυνατή αθλητική σταδιοδρομία!!

Ανώνυμος είπε...

h aek peristeriou fetos exei mia para polu omada stis gunekes. Elpizoume oti tha paei polu kala.