ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Εμπρός ...Μάρς!!!

Εμπρός...Μαρς και καλή αγωνιστική χρονιά από την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου για την αγαπημένη μας ομάδα σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.
Η αρχή των προπονήσεων έγινε με τη γυναικεία ομάδα να έχει ξεκινήσει μαζί με τις νεανίδες από την Τρίτη 25 Αυγούστου στα "Δίδυμα", υπό τις οδηγίες του προπονητής μας Μπάμπη Σταυρόπουλου και το εφηβικό τμήμα στο ανοικτό της Αγίου Πολυκάρπου την Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Από την Τρίτη ξεκινούν οι προπονήσεις και των υπολοίπων τμημάτων.
Στις 19.00 οι παγκορασίδες Β' με το Γιώργο Σταματόπουλο στο ανοικτό γήπεδο, στις 20.30 το παιδικό στο ίδιο γήπεδο με τον Κώστα Κωστόπουλο στον πάγκο και το βράδυ είναι η πρεμιέρα των ανδρών μάλλον στο ανοικτό γήπεδο.
Παράλληλα ξεκινούν και οι πρωινές προπονήσεις των κορασίδων στο κλειστό γήπεδο "Κάρβουνο" στις 10.30 πμ.. Τέλος το μίνι ξεκινά στις 8 Σεπτεμβρίου στο ανοικτό γήπεδο υπό τις οδηγίες του ...original προπονητή μας Δήμου Λαγού!
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα των προπονήσεων στο τηλέφωνο των γραφείων μας 2105737151 και τον κ. Ανδρέα Μάρκο.
Καλή χρονιά σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες μας, χωρίς τραυματισμούς και με καλά αποτελέσματα αλλά πάνω απ' όλα να ευχαριστηθούν όλοι μικροί μεγάλοι το μπάσκετ γιατί δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα παιχνίδι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία σε κάθε τμήμα της ομάδας μας αγωνιστικό και μη! Κάθε τμήμα έχει τους δικούς του στόχους, με θέληση συγκέντρωση και πάνω απ'όλα σοβαρότητα αυτοί οι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν!!
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ...