ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

Σπουδαία νίκη οι παίδες 55 - 51 το Νικηφόρο εκτός έδρας!!!

Πολύ πιό εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ οι παίδες μας νίκησαν εκτός έδρας το Νικηφόρο με 55 - 51!!!
Πριν τον αγώνα όλοι σκεφτόμασταν ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ότι είναι καλύτερη ομάδα ο Νικηφόρος, ο νέος προπονητής (Μπάμπης Σταυρόπουλος, δεν γνώριζε καλά καλά τα παιδιά), υπήρχε ένας σκεπτικισμός ως προς την εξέλιξη και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού.
Με το τζάμπολ όμως οι πιτσιρικάδες μας και χωρίς άγχος επέβαλαν αμέσως το ρυθμό τους, με μυαλό και αποφασιστικότητα ανέβαζαν τη διαφορά (+14π.) προς έκπληξη όσων γνώριζαν τη δυναμικότητα των δύο ομάδων δημιουργώντας νεύρα και εκνευρισμό στους γηπεδούχους.
Ο Παναγιώτης Γεωργακόπουλος "μπαρουτοκαπνισμένος" πλέον από αγώνες ανδρών και ο Δημήτρης Πετσανάς καθοδηγούσαν την ομάδα, ο Γιάννης Κερούλης έπαιξε άμυνα που "έσπαγε κόκκαλα", ο Ηλίας Καρουζάκης σκόραρε "εκεί που έπρεπε" για να σπάσει τα νεύρα των αντιπάλων, ο "τρελλός" της ομάδας Θανάσης Καραθανάσης με κρύο αίμα στις φλέβες του πρόσφερε αρκετά και οι "γίγαντες" της ομάδας μας Ηλίας Καρπούζας, Νάσος Ανανίδης και Γιώργος Καραγκούνης μάζευαν τα ρημπάουντ. Βέβαια ένα πολύτιμο λιθαράκι σε αυτή την εκτός έδρας νίκη έβαλε και ο προπονητής του εφηβικού μας Γιώργος Σταματόπουλος (βοήθησε στο κοουτσάρισμα γιατί γνωρίζει πολύ καλύτερα τα παιδιά μας).
Ετσι ήρθε η σπουδαία αυτή νίκη όχι τόσο βαθμολογικής σημασίας αλλά αγωνιστικής απόδοσης! Με τέτοιες εμφανίσεις και ωριμότητα το μέλλον αυτών των παιδιών αναμένεται ενδιαφέρον...
ΑΕΚ Περιστερίου (Σταυρόπουλος - Σταματόπουλος) Βαρβαρίγγος, Γρατσίας, Πετσανάς 2π.,
Πλευριάς, Ρομποτής, Καρουζάκης 10π., Κερούλης 12π., Καρπούζας 4π, Ανανίδης 6π.,
Γεωργακόπουλος 9 π., Καραθανάσης 10 π., Καραγκούνης 2π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Poli kalo paixnidi apo tous paides me moirasmenous tous pontous kai poli kali amina!!!An bebaia merikes fores den xalarwnan kai edinan thn eukeria ston nikiforo na 3anampei sto paixnidi kai akoma na prosperasei me 1 ponto 8a itan ena poli pio eukolo mats kai den 8a ginotan toso anxotiko sto telos!!!Sinxaritiria sta paidia gia ti megali tous prospa8eia pou apedose karpous nikontas ena dinato fenomenika antipalo.