ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

2Χ2 και θετική πρεμιέρα το παιδικοεφηβικό μας στα Πετράλωνα.

Με δύο νίκες ξεκίνησε το παιδικοεφηβικό μας εχθές το βράδυ στα Πετράλωνα με αντίπαλο την ΑΕ Πετραλώνων. Την αρχή έκανε το παιδικό όπου κι επικράτησε αρκετά δύσκολα με 64 - 51 για να ακολουθήσει ένας υγιεινός περίπατος των εφήβων και άνετη επικράτηση με 43 - 29! Το παιχνίδι των εφήβων δεν αντέχει σε ιδιαίτερη ανάλυση διότι η δυναμικότητα των αντιπάλων ήταν ...!
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταματόπουλος) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 12π., ΦΡΑΓΚΟΣ, ΠΕΤΣΑΝΑΣ 5π., ΖΕΡΒΟΣ 3π., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ 1π., ΛΥΜΠΕΡΗΣ 2π., ΡΟΜΠΟΤΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 7π., ΑΝΑΝΙΔΗΣ 2π., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 6π., ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ,  ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 5π.
Παιδικό
Στο παιχνίδι των παίδων είχαμε ΑΕ ΠΕΤΡΑΛΏΝΩΝ - ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ 51 - 64!!! Έεεμμ... με συγχωρείτε ΑΕ Πετραλώνων - ΑΕΚ Περιστερίου ήθελα να γράψω 51 - 64. Κάπου εκεί όμως στο τυπογραφικό λάθος του υπογράφοντα βρίσκεται η μισή αλήθεια (ο Καραθανάσης πέτυχε 35 πόντους!!!) για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι των παίδων στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος εκτός έδρας. Η άλλη μισή αλήθεια είναι ότι το άγχος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος αλλά και το ανοικτό γήπεδο επηρέασαν τα παιδιά του Μπάμπη Σταυρόπουλου. Μπήκαν αρκετά νωχελικά στο παιχνίδι, νόμιζαν ότι χωρίς προσπάθεια θα έπαιρναν τον αγώνα, έπεσαν και σε έναν εξαιρετικό γκαρντ των Πετραλώνων (Γλέζος 21π.) και βρέθηκαν να χάνουν στο τέλος της τρίτης περιόδου με 51 - 41!
Λίγο οι φωνές του προπονητή μας, λίγο η κούραση των αντιπάλων αλλά και η αποβολή με πέμπτο φάουλ του σούπερ  Γλέζου εχτές το βράδυ και η ανατροπή του σκορ ήρθε πιο εύκολα από ότι θα περίμενε κανείς. Τελικό αποτέλεσμα 51 - 64 και επόμενος αντίπαλος μας ο Τρίτωνας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου στις 15.00 στο Κάρβουνο.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ (Σταυρόπουλος) Μυκονίου, Καλογεράκης 5π., Ευαγγελάτος, Δενδρινός, Δουρίδας 2π., Καρουζάκης 12π., Καραθανάσης 35π., Αθανασόπουλος 2π., Σολδάτος, Βαρβαρίγγος, Τσίρος 1π., Γρατσίας 7π., 18 ρημπάουντ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!! (ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ)

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ 4ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ!!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ 35Π. ΚΑΡΟΥΖΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΣΕΣ ΣΥΜΒΑΛΟΝΤΑΣ ΘΕΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΤΕΛΟΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΤΣΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΖΕΨΕ 18 ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑΑ!!