ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Εύκολη πρόκριση οι γυναίκες 49 - 27 το Κορωπί εντός έδρας.

Εύκολη νίκη, χωρίς κόπο πέτυχε πριν από λίγο η γυναικεία μας ομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου ΕΣΚΑ. Νίκησε το Κορωπί με 49 - 27 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Παρά την άσχημη εικόνα που παρουσίασε η ομάδα μας στο α' ημίχρονο και ιδιαίτερα στο α' δεκάλεπτο όπου και έχανε με 06 - 11, λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου έπαιξε υποφερτό μπάσκετ και "καθάρισε" το παιχνίδι.
Στην επανάληψη έλεγχε τον αγώνα, "έδεσε" την άμυνα παίζοντας ζώνη για αρκετό διάστημα και οι φιλοξενούμενες πέταγαν τη μπάλα αλλού για αλλού. Θετικές ήταν οι εντυπώσεις για τις νεαποκτειθήσες Κατερίνα Χατζηδάκη (8π.) και Μαρίνα Καούνη (6π.), έδειξαν ότι θα βοηθήσουν αισθητά τη βελτίωση της ομάδας μας.
Επόμενος αντίπαλος στο θεσμό του Κυπέλλου οι Αμαζόνες εντός έδρας.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κωστόπουλος Κώστας) Παυλίδου 2π., Μητράκου, Λαμπροπούλου, Γκρίτζαλη 12π., Πατέλη 2π., Ξηρογιάννη 6π., Πρωτοναταιρίου  2π., Καούνη 6π., Κασνέστη 10π., Βουδούρη, Γκάτση 1π., Χατζηδάκη 8π.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σημαντική υποστήριξη από την κερκίδα με πολλά παιδιά από τις ακαδημίες ελπίζουμε και μελλοντικές παίκτριες του γυναικείου.
Ο κόσμος το έστειλε το μήνυμα : ¨ΑΕΚ ζούμε στην Α΄ να σε δούμε"