ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Με ...¨"φόβο" οι κορασίδες ηττήθηκαν από ΔΑΣΑΛ Β' με 37 - 57 εντός!

Την ήττα γνώρισαν οι κορασίδες μας εχτές το απόγευμα στα Δίδυμα από τη β' ομάδα του ΔΑΣΑΛ με 37 - 57!
Περισσότερο από ότι έπρεπε φοβήθηκαν την ...υπερομάδα του ΔΑΣΑΛ τα κορίτσια μας και στο α' δεκάλεπτο ήδη η διαφορά είχε διψήφιο αριθμό (07 - 23).
Οι φωνές του Κωστόπουλου και η καλή άμυνα έφερε τα κορίτσια μας να μειώνουν στους οκτώ πόντους τη διαφορά στο τέλος του γ' δεκάλεπτου (30 - 38). Δύο λάθος πάσες και ένα άστοχο εύκολο σουτ "αποτελείωσαν" τη ψυχολογία των κοριτσιών μας και η διαφορά πήγε πάλι ψηλά.
Τελικό σκορ 37 - 57 και σίγουρα όσοι εείδαν το παιχνίδι από την κερκίδα συμφωνούσαν ότι τα κορίτσια μας "φοβήθηκαν" περισσότερο από ότι έπρεπε το ΔΑΣΑΛ Β' και ότι θα έπρεπε να παίζουν πιο ελεύθερα και χωρίς άγχος. Έτσι και αλλιώς όλοι γνωρίζαμε ποια ομάδα αντιμετωπίζαμε. Το συμπέρασμα είναι ότι η ομάδα μας εάν συνεχίσει και δουλεύει όπως το τελευταίο εξάμηνο σύντομα οι προσπάθειές τους θα δικαιωθούν και στον αγωνιστικό χώρο.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κωστόπουλος) Τζίμη Ξένια 2π., Φίλιππα 6π., Γκοσένη 2π., Διδυμιώτη Μαρ. 4π., Κυριοπούλου, Τζίμη Χαρά, Διδυμιώτη Κ.9π., Αυγεροπούλου 4π., Μπουντανιώτη 10 π., Μπλάνα, Τζήμου, Δαραμούσκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: