ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Με ..."μυαλό" οι άντρες νίκησαν τον Οιωνό με 80 - 65 στο ντέρμπι!

Πρώτο σοβαρό εμπόδιο στο πρωτάθλημα για την πολυπόθητη άνοδο στην Γ' ΕΣΚΑ ο Οιωνός και ξεπεράσθηκε με απόλυτη επιτυχία. Νίκη με 80 - 65 και προίκα διαφορά δεκαπέντε πόντων (...αχρείαστη να είναι!) ότι καλύτερο περιμέναμε από ένα παιχνίδι φωτιά για την εξέλιξη του πρωταθλήματος απέναντι σε ένα από τα φαβορί για άνοδο όπως ο Οιωνός.
Γράφει ο junior-coach.blogspot.com μέσα από το ομώνυμό του blog.
Σημαντική νίκη συνδιασμένη με εντυπωσιακή εμφάνιση πέτυχε το αντρικό μας απέναντι στον Οιωνό στο πρώτο εντός εδρας παιχνίδι για την φετινή χρονιά. Το τελικό σκορ 80-65 δείχνει την ανωτερότητα της ομάδας και αποτελεί μια καλή "προίκα" στην δύσκολη προσπάθεια για επάνοδο της ομάδας στην Γ΄ ΕΣΚΑ.
Η συγκέντρωση,το πάθος και η ποιότητα των αθλητών μας δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να προσπεράσουν στο σκορ σε κανένα σημείο του παιχνιδιού (μετά το αρχικό 0-1) και με την συμπαράσταση όσων παραβρέθηκαν στην κερκίδα φτάσαμε εύκολα στο δεύτερο συνεχόμενο ροζ φύλλο για φέτος.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και οι παίκτες μας με το καλημέρα προηγήθηκαν με 10-1 δείχνοντας τις διαθέσεις τους. Οι φιλοξενούμενοι βέβαια αντέδρασαν άμεσα εκμεταλλευόμενοι κάθε στιγμιαία αδράνεια μας και έτσι το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με 22-19. Μελανό σημείο τα τρία γρήγορα φάουλ του οργανωτή μας Χρήστου Παληού αλλά το κενό του καλύφθηκε άψογα από τον ανανεωμένο φέτος Κούβαρη. Στην δεύτερη περίοδο η ζώνη που χρησιμοποίησαν και οι δύο ομάδες είχε ως αποτέλεσμα το να μείνει χαμηλά το σκορ (13-11) και το ημίχρονο έληξε με 35-30 κυρίως λόγω του ότι δεν εκμεταλευτήκαμε κάποιες φάσεις με πλάτη στο καλάθι.
Το ημίχρονο μας έδωσε την δυνατότητα να υπενθυμίσουμε όσα είπαμε και πριν το παιχνίδι για τον τρόπο αντιμετώπισης της ζώνης των φιλοξενούμενων και στο τρίτο δεκάλεπτο η καλή κυκλοφορία απέναντι της είχε ως αποτέλεσμα να εκτοξεύσουμε την διαφορά και πάλι πάνω από τους 10 πόντους. Σημαντική βοήθεια στην περίοδο αυτή είχαμε και από τον ...Ψηλορείτη καθώς ο Κρητικός μας σέντερ Μαρουλιανός Λευτέρης φώναξε δυναμικό παρών έχοντας πλέον εγκληματιστεί πλήρως στην ομάδα και με 9 δικούς του πόντους στην περίοδο αυτή το σκορ στο 30ο λεπτό ήταν 57-41(επιμέρους σκορ 22-11),
Στην τέταρτη περίοδο η διαφορά έπεφτε στους δέκα πόντους μόνο όταν εμείς εκδηλώναμε κάποιες βεβιασμένες ενέργειες απέναντι στο zone press των φιλοξενούμενων αλλά πάντα βρίσκαμε τον τρόπο να την αυξάνουμε. Η τελική διαφορά των 15 πόντων κρίνεται δίκαια βάση της εικόνας των δύο ομάδων και σίγουρα το μήνυμα για τις φετινές μας δυνατότητες στάλθηκε προς όλους.
Όλοι οι αθλητές που αγωνίστηκαν προσέφεραν τον καλύτερο τους εαυτό και το θετικό είναι ότι θυσιάστηκαν όλοι για το συμφέρον πρώτα από όλα της ομάδας αποδεχόμενοι τον ρόλο τους. Με όπλο την ομαδικότητα και την ομοιογένεια είναι δεδομένο ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο καθώς η ποιότητα μας σε όλες τις θέσεις είναι δεδομένη.
Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και διάθεση να βελτιωθούμε καθώς την επόμενη Παρασκευή ακολουθεί ακόμη ένα πολύ δύσκολο ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στην εκ των υποψηφίων για άνοδο ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: