ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

"Αυτοκτόνησαν" οι άνδρες! Εχασαν από Οιωνό έξω και ΜΕΝ μέσα...

Δύο ήττες σε δύο εικοσιτετράωρα (Οιωνό εκτός 62 - 66 στη δεύτερη παράταση και ΜΕΝ Ιλίου 48 - 51 εντός) ήταν αρκετές για να γκρεμίσουν την ανδρική μας ομάδα από την κορυφή της Δ΄ ΕΣΚΑ του 2ου ομίλου και όλα πλέον κρέμονται σε μία κλωστή!!!
Και οι δύο αγώνες ήταν ντέρμπι κατηγορίας γιατί και οι δύο αντίπαλοι ήθελαν τη νίκη απέναντί μας για να διατηρήσουν βάσιμες τις ελπίδες τους για την άνοδο στη Γ΄ΕΣΚΑ και το πέτυχαν. Εμείς θέλαμε μία νίκη στα δύο ματς για να εξασφαλίσουμε από τώρα όσο και αν ακούγεται υπερβολικό την άνοδο αλλά δεν...
Το παρήγορο είναι ότι δεν χάθηκε το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους δύο αντίπαλους και μεμονωμένα αλλά και στην πιθανή τριπλή ισοβαθμία εμείς έχουμε το πάνω χέρι. Αρκεί βέβαια να μην τα θαλασσώσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια όπου υπάρχει και το περιθώριο της μίας ήττας (Μαρούσι) διότι φυσιολογικά όλοι θα χάσουν από το σούπερ εφηβικό του Αμαρουσίου.
Οι λόγοι της αποτυχίας είναι αρκετοί και γνωστοί στους άμεσα ενδιαφερόμενους (διοίκηση, τεχνική ηγεσία και αθλητές), το θέμα είναι να ανασκουμπωθούμε όλοι μαζί και να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους γιατί μπορεί τα περιθώρια να έχουν στενέψει αρκετά αλλά μαθηματικά τίποτε δεν έχει τελειώσει.
Ενα πράγμα είναι σίγουρο ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και μέλλον και πρέπει να το αποδείξουμε άμεσα. Μη ξεχνάμε ότι υπάρχει και το ακραίο σενάριο της ανόδου μέσα από μπαράζ των τρίτων θέσεων των ομίλων, σε περίπτωση συγχωνεύσεων ομάδων ανωτέρων κατηγοριών.
Όχι όμως άλλη ανέλπιστη ήττα πλην από μίας... και αυτή δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι θα γίνει... Κάτι έπιασαν τα ...ώτα μου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: