ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι ...ΜΑΓΚΕΣ φοράνε κίτρινα και είναι οι ΕΦΗΒΟΙ της ΑΕΚ Περιστερίου!!!


Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι έφηβοι της ομάδας μας ΠΡΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ στις δώδεκα καλύτερες ομάδες της Αττικής.
Τα παιδιά του Γιώργου Σταματόπουλου δήλωσαν για άλλη μιά χρονιά παρών στην τελική φάση του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητοι!!!
Προτελευταίο εμπόδιο για αυτήν την επιτυχία ήταν η αξιόμαχη ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων, δεν ήταν όμως αρκετό εμπόδιο για να μας σταματήσει!
Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μας αιφνιδίασαν στο πρώτο δεκάλεπτο και να προηγηθούν λίγο μετά την έναρξη του β΄δεκαλέπτου με 08 - 22 και να καλύπτουν τη διαφορά που ηττήθηκαν μέσα στο Αιγάλεω (+7π.) αλλά οι ΜΑΓΚΕΣ ΕΦΗΒΟΙ της ΑΕΚ Περιστερίου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη... Με ανελέητο πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο "έπνιξαν" τους αντιπάλους και έκαναν τον κόσμο στις κερκίδες να τους χειροκροτούν με θαυμασμό.
Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και με μαεστρικό κοουτσάρισμα από τον κόουτς των επιτυχιών για το υπόλοιπο του αγώνα δεν κινδυνεύσαμε σε κανένα σημείο και η πρόκριση ήρθε φυσιολογικά.
Ο αντίπαλος στην τελική φάση θα βγεί από κλήρωση μετά την ολοκλήρωση και των υπολοίπων ομίλων, αλλά αυτό δεν έχει σημασία γιατί τα παιδιά το χρέος τους το έκαναν... Προκρίθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και μάλιστα αήττητοι!!! Από δώ και πέρα πάμε να το απολαύσουμε για άλλη μια χρονιά και ότι καλύτερο προκύψει!!!

Γράφει ο junior-coach από το ομωνυμό του blog.
ΝΙΚΗΤΕΣ!!

"-Ρε συ Γιώργο?Ενδιαφέρεται μια ομάδα για προπονητή παιδικό και εφηβικό?Είσαι??
-Γιατί όχι??"
Ο διάλογος έγινε πριν τρία χρόνια κάπου στην Νίκαια.. Σήμερα ήρθε η απόλυτη δικαίωση για το ρίσκο που πήρα πριν τρία χρόνια να πάω σε μια άγνωστη για μένα ομάδα και μέσα σε όλα αυτά που μου χει προσφέρει αυτή η ομάδα (χαρές και λύπες) να αισθανθώ για πρώτη φορά ότι ναι, αξίζει να ασχοληθείς για αυτό!
Και κυρίως για αυτά τα παιδιά...αμούστακοι έφηβοι οι περισσότεροι πριν τρία χρόνια..θυμάμαι ακόμη τα λόγια τους..ποτέ κοουτς δεν περνάμε..όλο κάπου χάνουμε!
Και σήμερα..μπαρουτοκαπνισμένοι απο τα παιχνίδια και μαθημένοι νικητές να αποδεικνύουν την μεγάλη τους αξία και την μεγάλη τους αγάπη για την φανέλα που φοράνε και την παρέα πάνω απόλα που οι ίδοι έχουν δημιουργήσει!!
Δημήτρη, Γιώργο, Κώστα, Μανώλη, Παναγιώτη, Γιάννη, Δημήτρη, Ματθαίο, Άγγελε, Γιάννη, Αποστόλη, Νάσο, Δημήτρη, Ηλία, Γιώργο..συγχαρητήρια Μάγκες και σας ευχαριστώ!!
Για τέτοια παιχνίδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια..είσαι καλύτερος? το θέλεις? το αξίζεις? τότε
το κερδίζεις! με την μαγκιά σου..
Και ας είσαι απροπόνητος..και ας χάνεις 8-22 στο 13΄...και ας χαλαρώνεις όταν χτίζεις διαφορές..και ας κάνεις λάθη..
Μέσα στο Κάρβουνο ένας κερδίζει! Η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ! Τέλος!!
Φύγαμε για την επόμενη φάση όπου όποια και αν είναι η κλήρωση ένα είναι το σίγουρο..θα παλέψουμε..και ας χάσουμε..εμείς και πάλι θα μαστε εκεί να το χαρούμε!!
AEK ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡ. 54-53
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ 5π. ΦΡΑΓΚΟΣ 2π. ΠΕΤΣΑΝΑΣ 0π. ΖΕΡΒΟΣ 6π. ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ 3π. ΛΥΜΠΕΡΗΣ 0π. ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ 18π. ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 0π. ΑΝΑΝΙΔΗΣ 0π. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 8π.
 ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 8π. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 4π.
Υ.Γ. Η οικονομική κρίση έπληξε τους φετινούς πανηγυρισμούς οπότε οι περσινές σαμπάνιες αντικαταστάθηκαν με σόδες!!
Δεν πληρώνω,δεν πληρώνω (για το κίνημα λέω..) γιατί οι έφηβοι μας έχουν βαλθεί να μας φαληρίσουν με τόσες νίκες!! Χαλάλι τους!!
Τα καλύτερα είναι σίγουρα μπροστά μας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: