ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

Πάλεψαν αλλά έχασαν οι γυναίκες από το Γ.Σ. Περιστερίουμε 58 - 78!

Πάλεψαν αλλά δεν άντεξαν οι γυναίκες μας απέναντι στο ανώτερο ΓΣ Περιστερίου και ηττήθηκαν εντός έδρας με 58 - 78!
Για τριαντατρία λεπτά τα κορίτσια της Ρούλας Μπαζίμα στάθηκαν ίσες προς ίσες απέναντι στο Περιστέρι και εάν είχαν τις απαραίτητες ανάσες από τον πάγκο θα διεκδικούσαν ακόμα και τη νίκη. Μη σας ξεγελάει η διαφορά στο σκορ που δημιουργήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτό που μετράει είναι η θετική εικόνα που παρουσίασε η ομάδα και αφήνει ελπίδες για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Εκτός όμως από θετικά σημεία είχαμε και ένα άτυχο περιστατικό που παρ ολίγο να στοιχίσει..
Σε μια ανύποπτη στιγμή του αγώνα ένα δυνατό μαρκάρισμα που δέχθηκε η Σταυρούλα Γκρίτζαλη σε μπάσιμο, έχασε την ισορροπία της και έπεσε άτσαλα στο παρκέ με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Φυσικά διακόπηκε αμέσως το παιχνίδι και αφού συνήλθε σύντομα μεταβιβάστηκε από οικείους της σε νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερα σοβαρό και οι γιατροί της συνέστησαν ιατροφαρμακευτική αγωγή και αποχή από τα γήπεδα για περίπου δέκα ημέρες.
Εμείς από την πλευρά μας της ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα να είναι πάλι κοντά μας.
Τα δεκάλεπτα
19 - 17, 10 - 16, 14 - 17, 15 - 28.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Μπαζίμα-Πετρακάκης) Ζαχαριουδάκη 3π. (1τρ.), Βουδούρη 10π., Βαρελάκη, Γκρίτζαλη 20π. (2τρ.), Κρητικού 22π. (1τρ.), Γκιόκα, Δαλαμβέλλα, Καμπουράκη, Πέτρου 2π., Γαλανοπούλου, Γκάτση, Μαράντου 1π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: