ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2009

Εύκολα και απλά οι έφηβοι 65 - 58 τους Αγίους Αναργύρους!!!

Πολύ πιο εύκολα και απλά από ότι δείχνει το τελικό σκορ οι έφηβοι μας νίκησαν την αξιόμαχη ομάδα των Αγ. Αναργύρων με 65 - 58!
Μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο (08 - 13) οι φωνές του Γ. Σταματόπουλου αφύπνισαν τους παίκτες του και με ένα ιδανικό δεύτερο δεκάλεπτο (20 - 08) πήραν κεφάλι στο σκορ και το διατήρησαν μέχρι τέλους. Η διαφορά στα μισά της τέταρτης περιόδου έφθασε και στους δεκαοκτώ πόντους αλλά κάτι το ...ροτέισιον του κόουτς, κάτι η χαλαρότητα των αθλητών μας, είχε κριθεί αρκετή ώρα πιο πριν ποιος είναι ο σημερινός νικητής και οι Άγιοι ψαλίδισαν τη διαφορά.
Σε γενικές γραμμές παίξαμε αρκετά καλά ιδιαίτερα όταν άρχισε η ομάδα από το δεύτερο δεκάλεπτο να ρολάρει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπαίνουμε χαλαρά σε κάθε παιχνίδι. Τείνει να γίνει ρουτίνα αυτό το φαινόμενο του πρώτου δεκαλέπτου και εάν κάνουμε κάτι τέτοιο στο επόμενο κρίσιμο παιχνίδι με τις Αχαρνές ίσως εκεί τα πράγματα να μην αλλάζουν εύκολα.
Τα δεκάλεπτα
08 - 13, 20 - 08, 13 - 13, 19 - 19.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Δολιανίτης 12π., Κουμαριανός 2π., Μπίρης 10π., Μητσόπουλος 17π., Σαμαράς2π., Μαθιουδάκης, Πολυμενίδης 5π., Λαβούτας, Ξανθόπουλος, Λιάκος 6π., Ζερβός 7π., Ασημακόπουλος 4π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: