ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Από την ...κόλαση στον ...παράδεισο οι γυναίκες μέσα σ' ένα εικοσάλεπτο με τα Μελίσσια!!! Νίκη εκτός 69 - 66!

Είδαν το ..."χάρο" με τα μάτια τους οι γυναίκες μας την Κυριακή το βράδυ στα Μελλίσια με αντίπαλο την ομώνυμη ομάδα. Νίκησαν με 69 - 66 την αντίπαλη ομάδα αλλά έκαναν ..."εξπρές ταξίδι κόλαση - παράδεισος" σε είκοσι μόλις αγωνιστικά λεπτά!!!

Σε έναν αγώνα όπου η νίκη ήταν μονόδρομος για την ομάδα μας έτσι ώστε να έχει μια μικρή σιγουριά στην παραμονή της στην κατηγορία, τα κορίτσια της Ρούλας Μπαζίμα μπήκαν στο παιχνίδι αρκετά νωχελικά, είχαμε και σημαντικά προβλήματα απουσιών (Γκάτση, Σακκά) αγωνίστηκαν με υψηλό πυρετό η Λίτσα Κρητικού και η Αθηνά Μαράντου δεν ..."άντεξε" να αγωνιστεί παρά μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο!!!

Τα Μελίσσια με ασφυκτική πίεση σε όλο το γήπεδο μπλόκαραν τις παίκτριές μας, πήραν δεκατέσσερεις πόντους διαφορά στο πρώτο ημίχρονο (40 - 26) και στην αρχή του τρίτου δεκαλέπτου η διαφορά υπέρ των γηπεδούχων εκτινάχθηκε στους είκοσι δύο πόντους! Η πίεση όμως τους φόρτωσε με φάουλ και η ζώνη που επέλεξε να παίξει ο προπονητής τους ήταν και η αιτία ανάκαμψης των γυναικών μας.

Τρίποντα από τη "ψυχρή" εκτελέστρια και μαιτρ του είδους Κατερίνα Ζαχαριουδάκη, πάθος και μαχητικότητα από τη Λίτσα Κρητικού, άμυνα που έσπαγε κόκκαλα από την Ιωάννα Βουδούρη, λέι άπ και χωρίς φόβο ελεύθερα σουτ από τη Μαρία Πέτρου οι αιτίες ανάκαμψης της ομάδας μας καθώς και το ...ορχηστρικό κοουτσάρισμα από τη Ρούλα Μπαζίμα στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Πέρα από αυτά όμως η ψυχή και η αστείρευτη δύναμη της Σταυρούλας Γκρίτζαλη ήταν κάτι το μοναδικό. "Εβλεπε" όλες τις φάσεις, και εμψύχωνε συνέχεια τις συμπαίκτριες της συμβάλλωντας τα μέγιστα στην κατάκτηση της νίκης.

Μιας νίκης που ήρθε την καλύτερη στιγμή αφού πλέον η ομάδα μας έχει τρεις ομάδες κάτω από αυτήν στη βαθμολογία και με διαφορά τριών βαθμών, έχει ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο για να ανέβει και άλλο στην κατάταξη.

Διαιτητές (Μότσος - Σαϊσάνας)
Δεκάλεπτα 17 - 4, 23 - 20, 14 - 22, 12 - 23 τελικό 66 - 69.
Μελλίσια (Τόλιας - Αλεξιάδης) Κασίμη 2π., Καραβέλη, Ξηροτύρη 8π, Καμινάρη 8π (2 τρ.), Καψή, Λιαρουλπη, Αρβανίτη 28π, Απέργη 3π, Μπαγλαντζή, Ηλιάκη 11π (1 τρ.), Καραβέλη 4π, Μαρτέκα 2π.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γκιόκα - Μπαζίμα) Ζαχαριουδάκη 9π. (3 τρ.), Βουδουρη 6π., Βαρελάκη, Γκρίτζαλη 18π. (2 τρ.), Κρητικού 25π. , Γκιόκα, Δαλαμβέλλα, Καμπουράκη, Πέτρου 10π. (2 τρ.), Γαλανοπούλου, Γκάτση, Μαράντου 1π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: