ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

Αλλαγή ...σκυτάλης στους άνδρες. Νέος τεχνικός ο Γ. Σταματόπουλος!

Αλλαγή σκυτάλης στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας και νέος προπονητής αναλαμβάνει από την Τρίτη 13 Γενάρη ο μέχρι πρότινος προπονητής των παιδικοεφηβικών τμημάτων κ. Γ. Σταματόπουλος.
Ο Σερραίος προπονητής μας αντικαθιστά τον τεχνικό των ανδρών κ. Ν. Μουζάκη, μετά την παραίτηση του τελευταίου από την αντρική μας ομάδα. Οι λόγοι που οδήγησαν τον κ. Ν. Μουζάκη στην παραίτηση ήταν η αποχή των ανδρών από τα δρώμενα του τμήματος και η ύπαρξη τεχνικού στο εφηβικό τμήμα που καλείται πλέον να εκπροσωπήσει το σύλλογο και στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ ανδρών.
Χαλεποί καιροί οικονομικά στην ομάδα, κάτι η διεκδίκηση της πρόκρισης των εφήβων στην επόμενη φάση, δεν μπορούν να αλλάξουν τα συστήματα των εφήβων αυτή τη χρονική στιγμή, άρα θα "περπατήσει" σε συγκεκριμένο πλάνο το ...κράμα ανδρών εφήβων στο πρωτάθλημα της Γ' ΕΣΚΑ.
Ο Γενικός Γραμματέας της διοίκησης κ. Ανδρέας Μάρκου ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα προπονητή για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και εξήρε το ήθος του ιδιαίτερα τέτοιες δύσκολα οικονομικά εποχές που περνά ο σύλλογος. Θα ήταν αδύνατο να αντεπεξέλθει οικονομικά με δύο προπονητές σε μία ομάδα.
Όσον αφορά το νέο πλέον τεχνικό κ. Γ. Σταματόπουλο, πρόκειται για έναν εξαίρετο και φέρελπη προπονητή, γεμάτο όρεξη και διάθεση να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους πιτσιρικάδες μας και με την υποστήριξη πέρα από τη διοίκηση αλλά και τη στήριξη των εναπομεινάντων ανδρών, να παλέψουμε όλοι μαζί για την παραμονή της ομάδας μας στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: