ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

Χωρίς συγκέντωση και νέα ήττα οι κορασίδες εντός από το Σπόρτιγκ με 32 - 53!

Νέα ήττα για τις κορασίδες μας, αυτή τη φορά από το Σπόρτιγκ εντός έδρας με 32 - 53! Όλα κρίθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο όταν η διαφορά πήγε με το ...καλημέρα στους δεκαοκτώ πόντους και δεν μαζεύτηκε ποτέ στην εξέλιξη του αγώνα.
Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα, θεωρητικά τουλάχιστον αντίο τετράδα play off, και αν δεν προσέξουμε λιγάκι, μη σας πω ότι θα κινδυνεύσουμε. Το Περιστέρι αγώνα με αγώνα ανεβαίνει και δύσκολο οι διοικούντες του να το αφήσουν να πέσει, ο Αρης, το Μαρούσι και ο Ζωγράφου παλεύουν κάθε παιχνίδι, δεν θέλει πολύ να μπούμε σε μπελάδες. Γιαυτό λίγη συγκέντρωση και προσοχή δεν βλάπτει. Και το λέμε αυτό γιατί όταν μέσα στο Σπόρτιγκ χάνεις με δεκαεννέα πόντους, γυρίζεις το παιχνίδι και κερδίζεις, δεν επιτρέπετε να μην παλεύεις το παιχνίδι με τον ίδιο αντίπαλο μέσα στο γήπεδό σου και να χάνεις με κάτω τα χέρια. Και για να μην παρεξηγηθώ και πάλι, αναφέρομαι σε όλους όσους ασχολούνται με το τμήμα, είτε είναι έφορος, είτε προπονητής, είτε αθλήτριες, ακόμα και οι γονείς. Δυνατότητες σε αυτή την ομάδα υπάρχουν και δεν πρέπει να πάνε χαμένες...
Τα δεκάλεπτα
02 - 20, 09 - 06, 06 - 14, 15 - 13.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Αλ. Μητροπούλου) Καλαμαρά, Σωτηρίου 3π., Αυγεροπουλου, Πέτρου 16π., Τσιλώνη, Δαραμούσκα 4 π., Μανιαδάκη 1π., Πανταζή 08π., Μπλάνα, Μπουντανιώτη, Τζήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: