ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2009

Ηττα από τους πρωτοπόρους Αγίους με 69 - 45 το ανδρικό μας!

Προσπάθησαν για ένα ημίχρονο οι άντρες αλλά δεν άντεξαν στην ανωτερότητα των Αγ. Ανάργυρων εκτός και ηττήθηκαν με 69 - 45!
Οσο τα ...κορμιά μας "άντεχαν" και οι Άγιοι μας υποτιμούσαν, η ομάδα μας παρουσίασε αξιόμαχο σύνολο και μάλιστα βρέθηκε προπορευόμενη στο πρώτο δεκάλεπτο 12 - 09! Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Άγιοι άρχισαν να εκνευρίζονται από το παιχνίδι μας και επιστράτευσαν τη δύναμη της έδρας (πίεση και...τσαμπουκά) με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά στο σκορ με 26 - 22. Κούραση και απροπονησία (τι πρωτότυπο!) στη συνέχεια και οι γηπεδούχοι πήραν καλά το κεφάλι στο σκορ, "πυροβολούσαν" απ' έξω (δέκα τρίποντα) και τελικό σκορ 69 - 45!
Ο αγώνας σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Γ. Σιφναίου στους προσαγωγούς ύστερα από ένα άτσαλο πέσιμο του βαρύ φορ των Αγίων πάνω στον έμπειρο αθλητή μας. Από τη Δευτέρα θα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν είναι σε κατάσταση να αγωνιστεί η θα χρειαστεί ειδική θεραπεία για να συμβεί αυτό.
Τα δεκάλεπτα
09 - 12, 17 - 10, 19 - 13, 24 - 10!
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος) Δολιανίτης, Τσολακίδης 3π., Κούβαρης, Μητσόπουλος 8π., Σιφναίος 14π., Πολυμενίδης, Καρυώτης 3π., Λάμπρου, Καλομοιρόπουλος, Λαβούτας, Γιοβάνης 10π., Χορηγάς 3π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: