ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Επαγγελματική εκτός έδρας νίκη οι άνδρες με 44 - 40 τη ΜΕΝ Ιλίου

Επαγγελματική νίκη σε μια δύσκολη έδρα πέτυχαν οι άνδρες μας επί της ΜΕΝ Ιλίου με 44 - 40. Και λέμε επαγγελματική γιατί έγινε απέναντι σε έναν αντίπαλο που διεκδικεί με ίσες αξιώσεις την άνοδο στην Γ΄κατηγορία και μέσα στο γήπεδό της.
Ετσι με τρεις νίκες εκ των οποίων οι δύο σε αντιπάλους υποψήφια φαβορί για την άνοδο, κάνουν τις επιτυχίες μας ακόμη πιό σπουδαίες.
Περισσότερα από τον junior-coach.blogspot.com και το όμωνυμό του blog.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη σημείωσε η αντρική μας ομάδα η οποία επικράτησε της ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ εκτός έδρας στο γειτονικό ντέρμπι με 40-44 και παρέμεινε στην πρώτη θέση στην βαθμολογία του 2ου ομίλου της Δ΄ ΕΣΚΑ με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Το χαμηλό σκορ δεν μαρτυράει πλήρως την εικόνα του παιχνιδιού καθώς η ομάδα μας ήταν εμφανώς ανώτερη από τους γηπεδούχος αλλά τα τραγικά ποσοστά (20/40 βολές και 9/29 δίποντα) δεν μας επέτρεψαν να καθαρίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά το παιχνίδι.

Η ΜΕΝ Ιλίου ξεκίνησε δυνατά και προηγήθηκε με 6-2 στο πρώτο δεκάλεπτο με την ομάδα μας να φορτώνεται γρήγορα με 5 ομαδικά φάουλ. Για να προφυλαχθούμε από τα φάουλ γυρίσαμε άμεσα την άμυνα μας στην ζώνη και καταφέραμε να μπλοκάρουμε τους γηπεδούχους και να προηγηθούμε 9-10.  Η πρώτη περίοδος όμως δεν μας βρήκε μπροστά στο σκορ αν και είχαμε δυο τρία κυριολεκτικά χαμένα τετ-α-τετ και με τρίποντο στο τέλος η ΜΕΝ προηγήθηκε με 12-10.
Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου το αδόκιμο σχήμα στο οποίο καταφύγαμε λόγω του προβλήματος με φάουλ του Μαρουλιανού και της απουσίας από το παιχνίδι του Κουβαρά(επαγγελματική υποχρέωση) δεν απέδωσε και οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι της υπερβολική χαλαρότητα μας στην άμυνα προηγήθηκαν με 26-10.Το time out στο σημείο αυτό ξύπνησε τους παίκτες μας και τον εγωισμό τους και με αφετηρία την άμυνα ζώνης, τον έλεγχο των ριμπάουντ και τον Μητσόπουλο να βγάζει την ομάδα από την αφλογιστία με συνεχόμενα τρίποντα καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο με μόλις 4 πόντους πίσω στο σκορ (28-24).
Στο τρίτο δεκάλεπτο (παραδοσιακά το καλό μας δεκάλεπτο) η άμυνα ζώνης είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς το καλάθι και ανάγκασε την ΜΕΝ Ιλίου να καταφεύγει σε λάθη ή σε άστοχα τρίποντα ενώ τις λίγες φορές που πλησίασαν την ρακέτα μας βρήκαν μπροστά τους τα απλωμένα χέρια του Μαρουλιανού ή του Ρουμελιώτη με αποτέλεσμα να δεχθούμε μόλις 6 πόντους. Ενώ όμως η άμυνα είχε δέσει για τα καλά, στην επίθεση υπήρχε γόρδιος δεσμός στην επαφή μας με το καλάθι. Πολλά άστοχα σουτ,λάθη,νευρικότητα και μια απίστευτη αστοχία στις βολές δεν μας επέτρεπαν να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. Στο σημείο αυτό μίλησε ο Παληός ο οποίος με δύο εύστοχα καλάθια και φάουλ έδωσε για πρώτη φορά την πρωτοπορία στο σκορ ενώ την δική του συνεισφορά είχε και ο Πολυμενίδης στα μόλις 60 δευτερόλεπτα που χρησιμοποιήθηκε με δύο κλεψίματα( τα οποία μας υπενθύμισαν πόσο πολύ μας στοιχίζει η απουσία του λόγω σπουδών στα Γρεβενά).
Το τέταρτο δεκάλεπτο όπως αναμενόταν απαιτούσε γερά νεύρα καθώς η αστοχία και των δύο ομάδων και τα λάθη διαδέχοταν το ένα το άλλο. Η άμυνα για άλλη μια φορά αποτέλεσε το σωσίβιο μας(δεχθήκαμε 6 πόντους μόλις και μάλιστα το ένα καλάθι ήταν τρίποντο 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη) και σκοράροντας με το σταγονόμετρο βρεθήκαμε για τα καλά στην θέση του οδηγού με σκορ 37-42 ένα λεπτό πριν την λήξη. Με καθαρό μυαλό στο σημείο αυτό απλά οδηγηθήκαμε στην λήξη και στην κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου ροζ φύλλου.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που αγωνίστηκαν (11 στους 12!!κυκλώματα!!) καθώς κατέθεσαν απίστευτα δείγματα ψυχής και πάθους.Καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο η σημαντικότατη για την ομάδα μας απουσία του Κουβαρά ενώ αξίζει να ανφέρουμε ότι οι Μαρουλιανός και Ρουμελιώτης έσφιξαν τα δόντια καθώς ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς όλη την εβδομάδα.
Μια νίκη που μας διατηρεί στην κορυφή αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε να μάθουμε πολλά από το παιχνίδι αυτό καθώς αν επαναπαυτούμε μόνο στο ταλέντο μας θα μπλέξουμε σίγουρα στο μέλλον.
Επόμενη αναμέτρηση την ερχόμενη Παρασκεύη 05/11 στις 22:00 στα Δίδυμα με αντίπαλο την εφηβική ομάδα του Αμαρουσίου(δόθηκε φέτος το δικαίωμα στις ομάδες που παίζουν στην Α΄ κατηγορία εφήβων να αγωνιστούν αν θέλουν και στην Δ΄ ΕΣΚΑ).
 Ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόκληση για όλους μας και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι υποδομές της ομάδας του Αμαρουσίου είναι γνωστές και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν πρόκειται για ιδιαίτερα αθλητική ομάδα με κορμία πάνω από 2 μέτρα και άρτια τεχνική κατάρτιση...
Με μια διαφορά όμως...στους άντρες μας αρέσουν οι προκλήσεις..και υπόσχονται ένα ωραίο παιχνίδι με πλούσιο θέαμα και μάχη μέχρι τελικής πτώσης...εμείς θα το απολαύσουμε..ελπίζουμε και όσοι είστε δίπλα μας...
ΜΕΝ ΙΛΙΟΥ - ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 40-44
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταματόπουλος - Καρουζάκης Κ.) ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 0π., ΤΟΠΑΚΑΣ 5π., ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 16π., ΠΑΛΗΟΣ 18π., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ 0π., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 0π., ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 0π., ΧΟΡΗΓΑΣ 5π., ΚΟΥΒΑΡΗΣ 0π., ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ 0π., ΜΑΡΟΥΛΙΑΝΟΣ 0π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: