ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Εκαναν το χρέος τους οι έφηβοι, νίκησαν με 56 - 45 το Θεμιστοκλή!

Εκαναν το χρέος τους οι έφηβοι και νίκησαν χωρίς ιδιαίτερο κόπο το Θεμιστοκλή 56 - 45 στο Κάρβουνο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 10 ομίλου της Β' κατηγορίας ΕΣΚΑ!
Μετά τη νίκη αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο εκτός έδρας αγώνας των εφήβων μας την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου με το Διαγόρα Αιγάλεω επίσης αήττητο στο πρωτάθλημα.
Περισσότερα γράφει junior-coach.blogspot.com το ομώνυμό του blog.

Εκτη διαδοχική νίκη για το εφηβικό μας σήμερα με αντίπαλο την ομάδα του Θεμιστοκλή με τελικό σκορ 56-45.
Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα και παρά την απουσία του Σταθόπουλου οι αήττητοι εντός έδρας τα τελευταία 2 χρόνια έφηβοι μας διατηρήθηκαν στην κορυφή του ομίλου και στρέφουν την προσοχή τους στην επόμενη αναμέτρηση εκτός έδρας με τον επίσης αήττητο Διαγόρα Δρυοπιδεών στις 11/11 σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη.
Το γεγονός ότι ο αντίπαλος αγωνίστηκε με μόλις 7 παίκτες και το ότι το παρών στην δωδεκάδα έδωσαν και οι Δολιανίτης και Πολυμενίδης (αν και απροπόνητοι πρόσθεσαν ποιότητα αλλά και ουσία) μας έκαναν εκ των προτέρων γνωστό τον νικητή της αναμέτρησης. Όποτε πατούσαν ελαφρά το γκάζι οι αθλητές μας η διαφορά εκτοξευόταν στους 15 πόντους και κατέβαινε μόνο όταν χαλάρωναν.
Σε μια όχι τόσο καλή εμφάνιση αλλά μεστή και "επαγγελματική¨ αγωνίστηκαν και οι 12 παίκτες προσφέροντας ο καθένας στον τομέα του αλλά σίγουρα αξίζει να τονίσουμε την παρουσία του Γεωργακόπουλου ο οποίος με μια "γεμάτη" στατιστική" προσέφερε αρκετά και κάλυψε την απουσία του διόσκουρου του Σταθόπουλου.
Ηighlight της αναμέτρησης το σλάλομ του Δολιανίτη ο οποίος με όμορφη προσπάθεια πέρασε 3 αντιπάλους και με σπάσιμο της μέσης πέτυχε καλάθι και φάουλ αλλά και ορισμένες ωραίες συνεργασίες των παικτών μας οι οποίες όμως λόγω έλλειψης συγκέντρωσης δεν ολοκληρώθηκαν.Και η αστοχία προσφέρει θεαματικές φάσεις!!
Συγχαρητήρια σε όλους και πλέον όλη η προσοχή βρίσκεται στο επόμενο παιχνίδι με τον Διαγόρα Δρυοπιδεών.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος)
ΔΟΛΙΑΝΙΤΗΣ 9π., ΦΡΑΓΚΟΣ 2π., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 3π., ΖΕΡΒΟΣ 9π., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ,
ΛΥΜΠΕΡΗΣ 7π., ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ 11π., ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ 4π., ΑΝΑΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 11π., ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ, ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: