ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Θρίαμβο οι "τσούπρες" μας μέσα στο Μενίδι νίκησαν την Αχαρνής με 46 - 42!!!

Εντυπωσιακές οι "τσούπρες" μας πέρασαν μέσα από το Μενίδι νικώντας την Αχαρνής με 46 - 42 για τη Β΄ ΕΣΚΑ Κορασίδων. Τα παιδιά του Κώστα Κωστόπουλου προσπάθησαν καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα, επέβαλαν το ρυθμό τους και παρά τη σκληρή έδρα που αντιμετώπιζαν (και στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την κερκίδα) κατάφεραν και απέδρασαν με το ροζ φύλλο αγώνα.
Το α΄ημίχρονο η μια ομάδα ακολουθούσε την άλλη στο σκορ και στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με επτά πόντους διαφορά υπέρ τους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο μίλησε όμως η ψυχή που κρύβουν μέσα τους τα κορίτσια μας και με πάθος στην άμυνα και γρήγορες επιθέσεις έκαναν επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 09 - 20 και κατέκτησαν την πολύ σπουδαία νίκη.  
Η νίκη αυτή γεμίζει αυτοπεποίθηση και δύναμη τα κορίτσια μας για το μέλλον και αντιλαμβάνονται ότι με περισσότερη προσπάθεια και πίστη για τη νίκη σε κάθε αγώνα μέχρι το σφύριγμα της λήξης μπορούν άνετα να διεκδικούν τη νίκη επί ίσους όρους!

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας είναι ο ΓΣ Περιστερίου το Σάββατο στις 17.30 στο κλειστό γήπεδο Μπουρναζίου.
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κωστόπουλος) Τζίμη ξένια 2π., Δαραμούσκα, Γκοσένη 6π., Διδυμιώτη Μ. 7π., Κυριοπούλου, Μπουντανιώτη 2π., Διδυμιώτη Κ. 6π., Αυγεροπούλου 4π., Φίλιππα 1π., Μπλάνα, Τζήμου 18π., Τζίμη Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: