ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

"Ατσάλινοι" οι έφηβοι πέρασαν από το Διαγόρα με 57 - 50!!!

Παίκτες από ...ατσάλι αποδείχθηκαν οι έφηβοί μας για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, νίκησαν μέσα στο Αιγάλεω το Διαγόρα Δρυοπιδέων με 57 - 50 και αγκαλιάζουν πολύ σφικτά την πρώτη θέση στον 10ο όμιλο της ΕΣΚΑ.
Σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία μεταξύ των δύο αήττητων ομάδων του ομίλου οι παίκτες του Γιώργου Σταματόπουλου ύψωσαν το ανάστημά τους απέναντι στη σκληροτράχηλη και εξίσου φιλόδοξη με μας ομάδα του Διαγόρα. Με εντυπωσιακή εμφάνιση, ωριμότητα και μυαλό πέτυχαν τη νίκη που τους φέρνει πρώτους στη βαθμολογία πριν καν ολοκληρωθεί ο α΄γύρος και αποκτούν το "πάνω χέρι" στην υπόθεση πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.
Περισσότερα όμως από blog του junior-coach.blogspot.com
Και τώρα πιάστε τους...
Σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του 10ου ομίλου της Β΄ κατηγορίας εφήβων και πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης απέκτησε η εφηβική μας ομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη επί του επίσης αήττητου μέχρι τώρα Διαγόρα Δρυοπιδεών. Το τελικό σκορ 50-57 και η διαφορά των 7 πόντων αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη και αυτό που απομένει τώρα είναι να εμφανιστούμε με την ίδια συνέπεια στα παιχνίδια που έρχονται (υπολείπεται ένα παιχνίδι για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και 7 παιχνίδια στον Β΄ γύρο) ώστε να πανηγύρισουμε στο τέλος την πρόκριση.
Το παιχνίδι ήταν γνωστό από την αρχή ότι θα ήταν ντέρμπι καθώς ο Διαγόρας εμφανίζεται φέτος αρκετά σοβαρός και ενισχυμένος σε σχέση με τα τελευταία χρόνια που αποτελούσε σάκκο του μποξ και επίσης όπως αναμέναμε η κόντρα Αιγάλεω - Περιστέρι αλλά και οι περσινές αναμετρήσεις σε επίπεδο αντρικού θα δημιουργούσαν ένα δυναμικό κλίμα.
Οι παίκτες μας μπήκαν αρκετά αποφασιστικά στο παιχνίδι και έδειξαν από την αρχή στους αντιπάλους τους ότι δεν αστειεύονται. Αφού φρόντισαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς το καλάθι μας, απλώνοντας την άμυνα μας σε ολόκληρο το γήπεδο "έκλεψαν" μπάλες και σημείωσαν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας τον πρώτο μας στόχο που ήταν να μην δώσουμε δικαίωμα στην κερκίδα να "μπει" στο παιχνίδι. Η διαφορά εκτοξεύθηκε κοντά στους 10 πόντους στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου αλλά κάπου εκεί ορισμένα επιπόλαια λάθη που οφείλονται στην έλλειψη εμπειρίας για την διαχείρηση τέτοιων καταστάσεων επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ξαναμπούν στο παιχνίδι και να πλησιάσουν στο ημίχρονο (22-24).
Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης των γηπεδούχων ενώ αρχικά φάνηκε να μην προβληματίζει τους παίκτες μας που προσπάθησαν να αυξήσουν την διαφορά, τελικά είχε ως αποτέλεσμα να μας εγκλωβίσει και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 39-38 στο 30ο λεπτό. Ορισμένα τρίποντα που δεχθήκαμε στο σημείο αυτό και κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό ήταν ο λόγος που όχι μόνο μείναμε πίσω στο σκορ αλλά αφύπνισαν και την κερκίδα.
Η αρχή του τετάρτου δεκαλέπτου μας βρήκε να κυνηγάμε το σκορ και τον Διαγόρα για πρώτη φορά να χτίζει μια διαφορά 5 πόντων 6 λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού με το "μομέντουμ" του παιχνιδιού να δείχνει ότι κινδυνεύαμε με την πρώτη μας φετινή ήττα..
Μια στιγμή όμως...ήττα?? τι θα πει ήττα?? ποιά ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια έχει ρεκορ 27 Νίκες - 3 Ήττες στα 30 παιχνίδια που έχει δώσει και δεν συμβιβάζεται με την ιδέα της ήττας??
Αυτό φρόντισε να υπενθυμίσει στους συμπαίκτες του αλλά κυρίως στους αντιπάλους του ο Πολυμενίδης.. Το λάθος που έκαναν από την κερκίδα να τον προκαλέσουν μάλλον δεν το κατάλαβαν ούτε οι ίδιοι.. τι και αν έπαιξε χωρίς καμία προπόνηση φέτος (και πέρισυ!)... Τι και αν ήρθε από τις σπουδές του στα Γρεβενά για διακοπές.. Με δύο προσωπικές του ενέργειες και δύο εύστοχα καλάθια μείωσε την διαφορά στον πόντο και έδωσε την σπίθα που χρειαζόμασταν ώστε να δείξουμε ποιά ήταν η καλύτερη ομάδα... η σκυτάλη πλέον παραδόθηκε στους φετινούς πρωταγωνιστές... με τρίποντο - μαχαιριά ισοφαρίσαμε 47-47 και στην συνέχεια με κλέψιμο και εύστοχο καλάθι του Σταθόπουλου περάσαμε μπροστά στο σκορ 47-49  2"30 λεπτά πριν την λήξη... Το νερό είχε μπει για τα καλά στο αυλάκι και από το σημείο αυτό και μετά με καλή άμυνα που οδήγησε τους αντιπάλους σε λάθη, έλεγχο των ριμπάουντ και ψυχραιμία στις ελεύθερες βολές οδηγηθήκαμε στο τελικό 50-57 και την απόλυτη ανατροπή.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την εμφάνιση και το πάθος που έδειξαν..όταν παίζεις για μια ομάδα και μια φανέλα και αγωνίζεσαι και ιδρώνεις για αυτά σαν μια γροθιά,σαν μια παρέα τότε ξεπερνάς κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία..και βγαίνεις πάντα πιο δυνατός και κυρίως..ΝΙΚΗΤΗΣ!!


Κύριοι της κερκίδας βρίστε όσο θέλετε...δεν μας πειράζει...γιατί φοράμε ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ με τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ στο στήθος...και είμαστε το ΕΦΗΒΙΚΟ της ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ... ΜΑΓΚΕΣ...TΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γ. Σταματόπουλος)  ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 17π., ΦΡΑΓΚΟΣ 17π., ΠΕΤΣΑΝΑΣ 0π., ZΕΡΒΟΣ 7π., ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ 2π., ΛΥΜΠΕΡΗΣ 1π., ΠΟΛΥΜΕΝΙΔΗΣ 11π., ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ 1π., ΑΝΑΝΙΔΗΣ 0π., ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 1π., ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ 0π. ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 0π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: