ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Αυλαία στο νέο έτος με νίκη επί του Μελά οι Εφηβοι με 48 - 36!!!

Γράφει o junior-coach.blogspot.com από το ομώνυμό του blog

Από κει που σταμάτησε το 2010, συνέχισε το εφηβικό μας τμήμα και για το 2011!
Νέα νίκη, επί του Μελά Αγ. Ελευθέριου αυτή την φορά εντός έδρας και η 12η συνεχόμενη, με τελικό σκορ 48-36 και στην ουσία τα επόμενα δύο παιχνίδια με Θεμιστολή (εκτός έδρας στις 27/01) και Διαγόρα Δρυοπιδεών (εντός έδρας στις 06/02) θα σφραγίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουμε τον Θεμιστοκλή και να ηττηθούμε έως 6 πόντους από τον Διαγόρα ή σε περίπτωση στραβοπατήματος στον Θεμιστοκλή αρκεί να κερδίσουμε τον Διαγόρα εντός έδρας!
Για το σημερινό παιχνίδι ήταν αναμενόμενο ότι η αποχή από την αγωνιστική δράση (09/12 το τελευταίο επίσημο παιχνίδι) και η απουσία πολλών παικτών από τις προπονήσεις θα είχε επίπτωση στην ποιότητα του παιχνιδιού μας.Το ξεκίνημα ήταν πολύ κακό καθώς είναι χαρακτηριστικό ότι το πρώτο καλάθι σημειώθηκα 4 περίπου λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης αλλά το γρήγορο 08-00 που κάναμε στην ουσία έκρινε και το παιχνίδι.
Εύκολα ή δύσκολα από το σημείο αυτό και μετά συντηρούσαμε μια διαφορά 8-15 πόντους απέναντι σε μια ομάδα που έκανε μόνο φάουλ και δίνοντας χρόνο και ευκαιρίες σε όλους φτάσαμε σε ένα ακόμη ροζ φύλλο για φέτος.Τις ευκαιρίες βέβαια κάποιοι τις αξιοποιούν και κάποιοι όχι και δυστυχώς δεν μπορούμε να αφομοιώσουμε μικρές τακτικές λεπτομέρειες του παιχνιδιού που όμως κοστίζουν πάντα καλάθια που θα μπορούσαμε να αποφγουμε και γενικά να πάμε ένα βήμα παραπάνω.
Πόσο δύσκολο είναι να σκεφτείς ότι έχεις ένα ομαδικό φάουλ και επομένως μπορώ να πιέσω στην άμυνα και ας κάνω φάουλ από το να δεχτώ ένα σουτ απλά κοιτώντας 5 μέτρα μακριά? Ή από το να δεχτώ έναν αιφνιδιασμό να κάνω ένα φάουλ στο κέντρο? Ποσό δύσκολο είναι να θέλεις να παίξεις άμυνα και όχι 5 μέτρα μακριά απλά κοιτώντας τον αντίπαλο? Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι σε έχει βάλει ο προπονητής να παίξεις και πρέπει κάτι να κάνεις μέσα στο γήπεδο? Πυρηνική φυσική όλα αυτά..
Διακριθέντας από την σημερινή αναμέτρηση ποιός άλλος? Ο "τα κάνω όλα και συμφέρω¨ Κώστας Σταθόπουλος με πλούσια στατιστική για άλλη μια φορά και κινητήριος μοχλός της ομάδας. Θετικός ο Δολιανίτης σε ένα παιχνίδι που δόθηκε χρόνος ενώ καλή εμφάνιση αλλά έλλειψη σταθερότητας στο επιθετικό και αμυντικό κομμάτι για ακόμη μια φορά από τον Ανανίδη.
Το επόμενο παιχνίδι με τον Θεμιστοκλή θέλει ιδιαίτερη προσοχή απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα και σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες ενώ θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή να δούμε αν θα αγωνιστεί ο Ζερβός ο οποίος απουσίασε από την σημερινή αναμέτρηση λόγω..
Η ομάδα έχει αποκτήσει χαρακτήρα και πιστεύουμε θα παλέψουμε και θα καταφέρουμε να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον τελικό μας στόχο.Πέμπτη κοντή γιορτή

Δεν υπάρχουν σχόλια: