ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Δεν άντεξαν οι παίδες, έχασαν από το Μελά εντός με 36 - 50!!!

Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν οι παίδες μας, ηττήθηκαν από το ΜΕΛΑ με 36 - 50 εντός έδρας και το όνειρο της πρόκρισης στην τελική φάση δείχνει να απομακρύνεται...
Κατώτεροι του αναμενόμενου παρουσιάστικαν οι παίκτες του Μπάμπη Στραυρόπουλου σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας μετά την πρόσφατη ήττα από το Νικηφόρο εκτός έδρας. Οι παίδες μας ήθελαν τη νίκη για να έχουν βάσιμες ελπίδες στη διεκδίκηση της πρόκρισης αλλά λίγο το "βάρος" της πίεσης για τη νίκη, λίγο οι τραυματισμοί, τελικά δεν τα κατάφεραν.
Οι υπάρχουσες απουσίες πενταδάτων αθλητών (Παληός, Καραθανάσης) καθώς και οι νέοι τραυματισμοί στον αγώνα, του Καρουζάκη (τράβηγμα) και του Νικολάκη (πόνοι στα γόνατα) "έδεσαν" τα χέρια του προπονητή μας και αποτελείωσαν την ομάδα μας. Με σύνθεση ανάγκης και στηριζόμενος πλέον στα υπόλοιπα παιδιά που θα αποτελέσουν την ομάδα του παμπαιδικού ολοκλήρωσε τον αγώνα.
Οι αντίπαλοι καλύτεροι σε όλον τον αγώνα και πιό έμπειροι, επέβαλαν το ρυθμό τους και νίκησαν δίκαια.
Το θετικό από αυτόν τον αγώνα είναι οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι παμπαίδες μας για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος και η καλύτερη το δυνατόν προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα παμπαίδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: