ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Σούπερ "Τσόλακ" και εύκολη νίκη επί του Φοίβου με 60 - 36 οι άνδρες μας!!!

Γράφει ο junior-coach.blogspot.com από το ομώνυμό του blog

Και τώρα...τα δύσκολα!!
Με νίκη εντός έδρας 60-36 επί του μαχητικού Φοίβου ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η αντρική μας ομάδα για τον δεύτερο γύρο και πλέον στρέφει την προσοχή της στα 3 συνεχόμενα παιχνίδια με Οιωνό (02/02), Μεν Ιλίου (04/02) και Γ.Σ. Αμαρουσίου (11/02) τα οποία θα καθορίσουν την άνοδο στην Γ΄ ΕΣΚΑ.

Στο σημερινό παιχνίδι οι παίκτες μας μπήκαν για ακόμη μια φορά νωχελικά από το ζέσταμα με αποτέλεσμα να αργήσουν να βρουν ρυθμό και τον Φοίβο να προηγείται με 0-6 και 5-11. Στο σημείο αυτό αρχίσαμε να δείχνουμε τα πρώτα σημάδια με την πίεση μας και γρήγορα μαζέψαμε το σκορ για να λήξει η περίοδος ισόπαλη με 16-16.
Στην δεύτερη περίοδος βελτιώσαμε αισθητά την αμυντική μας λειτουργία (δεχόμενοι μόλις 6 πόντους) αλλά η επιθετική μας δυστοκία και τα αβίαστα λάθη που κάναμε δεν μας έπέτρεψαν να ξεφύγουμε παρά μόνο με 5 πόντους (25-22).
Οι φωνές στο ημίχρονο αφύπνισαν τους αθλητές μας οι οποίοι ξεκίνησαν την τρίτη περίοδο αποφασισμένοι να μην δώσουν άλλα δικαιώματα και με αφετηρία την προσαρμοσμένη άμυνα ζώνης και τον Τσολακίδη να πυροβολεί από παντού (15 συνεχόμενους προσωπικούς πόντους στο σημείο αυτό) εκτοξεύσαμε την διαφορά σε επίπεδα περίπου 15 πόντων.
Το θετικό είναι ότι και στην τέταρτη περίοδο συνεχίσαμε με την ίδια σοβαρότητα και για πρώτη φορά στο παιχνίδι με ωραίες συνεργασίες και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας που χάρισαν ορισμένες ποιοτικές φάσεις και ταυτόχρονα μοιράσαμε τον χρόνο συμμετοχής δίνοντας και το "βάπτισμα" στον βενιαμίν του αντρικού Νίκο Ρομποτή.
Ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα παραλίγο να το μετατρέψουμε σε ντέρμπι και αποτελεί ακόμη ένα μάθημα από το οποίο πρέπει όλοι να μάθουμε καθώς στα παιχνίδια που έρχονται κάθε φάση θα μετρήσει. Το θετικό είναι ότι πήραμε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι και μάλιστα χωρίς απώλειες, ξεπεράσαμε ανώδυνα τον τραυματισμό του Μητσόπουλου και αυτό που απομένει είναι έστω και την ύστατη ώρα (10 μέρες πριν τα ντέρμπι) να μαζευτούμε στις προπονήσεις και να δουλέψουμε το διάστημα αυτό ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι.
Θεωρούμε ότι τα πάντα εξαρτώνται από την δική μας απόδοση και ο στόχος μας είναι νίκες και μόνο νίκες ώστε να πιστοποιήσουμε την ανωτερότητα μας στο γήπεδο και όχι στα λόγια.
Η πρόκληση για τους αθλητές μας είναι μπροστά τους..πιστεύουμε ότι θα ανταποκριθούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: