ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Επεσαν ...βαριοί οι κουραμπιέδες για τις κορασίδες μας! Εχασαν από την Παλατιανή 49 - 29!!!

Βαριά ήττα γνώρισε η ομάδα των κορασίδων μας εκτός έδρας από την Παλατιανή με 49 - 29 για το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ΕΣΚΑ.
Τα κορίτσια του Κώστα Κωστόπουλου μπήκαν νωχελικά στον αγώνα και φάνηκαν να πιστεύουν ότι επειδή νίκησαν στον α΄γύρο εύκολα την Παλατιανή το ίδιο θα γινόταν και τώρα.
Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα καμμία ομάδα δεν ξέφευγε στο σκορ με την Παλατιανή να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα από το α΄δεκάλεπτο για να κλείσει το γ΄δεκάλεπτο με τις γηπεδούχες να προηγούνται με 28 - 26. Από το σημείο αυτό και μετά τα κορίτσια μας έπαθαν ...καθίζηση και με ένα σερί δεκαλέπτου 21 - 03 η Παλατιανή πήρε τη νίκη.
Η απουσία τεσσάρων βασικών παικτριών μας λόγω προσωπικών τους υποθέσεων είναι ένα ελαφρύ δικαιολογητικό για τις υπόλοιπες αθλήτριες. Οχι όμως να παραδοθούν αμαχητί στο δ΄δεκάλεπτο.
Επόμενος αντίπαλος είναι η ομάδα των Αχαρνών το Σάββατο 15 Ιανουαρίου στα "Δίδυμα" στις 19.00. Με τον αγώνα αυτό ολοκληρώνεται και ο δεύτερος γύορς του πρωταθλήματος κορασίδων.
ΑΕΚ Περιστερίου (Κωστόπουλος) Μπουντανιώτη 13π., Σταφυλίδη, Γκοσένη 3π., Στάμου, Κυριοπούλου, Βλαστάρη, Καραπάνου, Φίλιππα 10π., Μπλάνα, Αυγεροπούλου, Τζήμου 2π., Δαραμούσκα 1π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: