ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΕΚ Περιστερίου ¨δίπλα¨στους γέροντες της πόλης μας!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ που διοργάνωσε η ΑΕΚ Περιστερίου την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο «Δίδυμα», για την ενίσχυση του Γηροκομείου της Αρχιεπισκοπής Περιστερίου.

Εκ μέρους του ΔΣ της ΑΕΚ Περιστερίου ο γενικός αρχηγός κ. Κώστας Καρουζάκης καλωσόρισε τους παριστάμενους, ευχήθηκε για μια χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα, παρουσίασε το πρόγραμμα της βραδιάς και φυσικά το σκοπό που διοργανώθηκε αυτή η συνάντηση και δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση του Γηροκομείου της Αρχιεπισκοπής Περιστερίου, παρά τις δύσκολες εποχές που περνάμε όλοι μας λόγω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τον τόπο μας.

Παρουσία του Προέδρου του ΑΟΔΗΠ και Αντιδήμαρχου Περιστερίου κ. Σχίζα Ανδρέα και την ευγενική συμμετοχή του γείτονα σωματείου Φίλιππου Περιστερίου, πλήθους φιλάθλων (γέμισε το γήπεδο), διεξήχθησαν δύο αγώνες επίδειξης τμημάτων υποδομής μίνι αγοριών και μίνι κοριτσιών, γεννημένα το 1998 και 1999. Στη συνέχεια έκλεισε η βραδιά με εσωτερικό διπλό επίδειξης των γυναικών της ομάδας μας.

Σημασία δεν έχει το σκορ των αγώνων αλλά η θέληση και η διάθεση των παιδιών και των δύο ομάδων να μιμηθούν τους πρωτοκλασάτους διεθνείς αθλητές μας, χαρίζοντας όμορφες φάσεις και αρκετή δόση χαράς στους γονείς που καμάρωναν στην κερκίδα.

Την παράσταση έκλεψε ο μικρός Σταμάτης του Φίλιππου Περιστερίου μόλις πέντε ετών!!!

Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά για άλλη μια φορά τον Αντιδήμαρχο Περιστερίου και πρόεδρο του ΑΟΔΗΠ κ. Σχίζα για τη συμπαράστασή του στον φιλανθρωπικό αγώνα αλλά και για την ολοκλήρωση των εργασιών της στεγανοποίησης της στέγης στο «Κάρβουνο» (προπονητήριο των τμημάτων υποδομής μας) καθώς και της τοποθέτησης στρωμάτων στους τοίχους και τα κιγκλιδώματα στο ίδιο γήπεδο.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε καλή επιτυχία και με την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ στον πρόεδρο του Φίλιππου Περιστερίου κ. Κοτελίδα Στέφανο.

Στο φιλανθρωπικό αγώνα είχε κληθεί και η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΓΣ Περιστερίου αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατέστη δυνατόν να παρευρεθούν.
Στην επάνω φωτογραφία τα "μίνι" αγόρια αλληλοσυγχαίρονται στο τέλος του αγώνα και οι γονείς των αθλητών των δύο ομάδων καμαρώνουν στην κερκίδα και στη δεύτερη φωτογραφία οι δύο ομάδες των "μίνι" κοριτσιών που αγωνίστηκαν με την προπονήτρια του Φιλίππου κ. Πηνελόπη Γιακουμάτου (αριστερά) και τον προπονητή μας κ. Γιώργο Σταματόπουλο (δεξιά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: