ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Ξεκίνησε το Τουρνουά Φιλίας 2011 Μίνι αγοριών και Μίνι κοριτσιών (γεν. 98 -99)

Ξεκίνησαν χτες οι αγώνες για τα τμήματα μίνι κοριτσιών και αγοριών της ομάδας μας (γεννημένα το 1998-1999) στο πλαίσιο του Τουρνουά Φιλίας 2011 που διοργανώνει η ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με την συμμετοχή αρκετών γειτονικών ομάδων. Στο Τουρνουά συμμετέχουν στα αγόρια η ΑΕΚ με δύο τμήματα, ο Φίλιππος Περιστερίου, ο Δίας Χαϊδαρίου, ο Ιάσωνας Κολωνού, η Αμιλλα Περιστερίου, η Αναγέννηση Πετραλώνων και ο Αρης Πετρούπολης.
Στα κορίτσια η ΑΕΚ επίσης με δύο τμήματα, ο Αρης Πετρούπολης, η Αμιλλα Περιστερίου και η Αναγέννηση Πετραλώνων.
Σκοπός του τουρνουά είναι η αποκόμιση εμπειριών και εικόνων για τους μικρούς μας αθλητές ενώ αναμένουμε και την ανακοίνωση της ΕΣΚΑ για το πότε θα διοργανωθούν τα αντίστοιχα φετινά πρωταθλήματα μίνι.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι και στα δύο τουρνουά συμμετέχουμε με 2 τμήματα και ελπίζουμε τα παιδιά αυτά στο μέλλον να μας προσφέρουν αρκετές "συγκινήσεις"!


Ξεκίνημα με ήττα για το Β' γκρουπ της ομάδας των μίνι αγοριών τα οποία αντιμετώπισαν την ομάδα του Φίλιππου Περιστερίου εκτός έδρας.Το τελικό σκορ 64-28 μπορεί να ακούγεται βαρύ αλλά αυτό που κρατάμε είναι η προσπάθεια των παιδιών πολλά από τα οποία αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε αγώνα και είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τα λάθη που ήταν φυσιολογικό να γίνουν θα μάθουν και θα βελτιωθούν περισσότερο στην συνέχεια.
Την ίδια ώρα στον Κολωνό το μίνι κορίτσια Β΄ ηττήθηκε από τον Ιάσωνα με διαφορά αλλά και εδώ όπως και στο αντίστοιχο τμήμα των αγοριών η ουσία είναι η εμπειρία που θα αποκτήσουν τα παιδιά μας μέσα από το παιχνίδι.
Την σκυτάλη πήρε το Α΄ γκρουπ των μίνι αγοριών το οποίο δεν αντιμετώπισε την παραμικρή δυσκολία στον αγώνα με την Άμιλλα Περιστερίου σε έναν αγώνα που δεν αντέχει σε κριτική και το μόνο κέρδος για τους αθλητές είναι κάποια στοιχεία που επισημάναμε όσον αφορά το πως θα πρέπει να παρουσιαζόμαστε στους αγώνες (συγκέντρωση, ζέσταμα, παρουσία στον πάγκο).
Τους χτεσινούς αγώνες έκλεισε επίσης με νίκη το τμήμα των μίνι κοριτσιών Α΄που επικράτησε στο γήπεδο του Μπόθου του αξιόμαχου Άρη Πετρούπολης με 39-26.Το θετικό του παιχνιδιού ήταν αφαλώς ότι η ομάδα μας έδειξε ότι ανεξαρτήτου αντιπάλου και απουσιών έχει μια δυναμική αλλά σίγουρα θα πρέπει να διορθώσουμε αρκετά κομμάτια του παιχνιδιού μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον και κυρίως όσα έχουν σχέση με τον τομέα του αμυντικού ριμπάουντ και της μαχητικότητας.

Επόμενες αναμετρήσεις το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί (05-06/02/2011) με το Α΄ γκρουπ αγοριών να αντιμετωπίζει τον Φίλιππο Περιστερίου εκτός έδρας,  το Β΄ γκρουπ έχει ρεπό,η ομάδα των κοριτσιών Α΄αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας με αντίπαλο τον Ιάσωνα Κολωνού και το μίνι κορίτσια Β΄παίζει στα Πετράλωνα με την τοπική Αναγέννηση. Οι ώρες των αγώνων θα γνωστοποιηθούν την Παρασκευή το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: