ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

2X2 η ΑΕΚ επί του Θεμιστοκλή στο παιδικοεφηβικό πέρασε μέσα από το Αιγάλεω!!!

Εκαναν το καθήκον τους οι παίδες μας όσο και οι έφηβοι νικώντας το Θεμιστοκλή εκτός έδρας, σε μια σκληρή έδρα τόσο από τις γηπεδικές συνθήκες (ακατάλληλο τερέν) όσο και από τις καιρικές συνθήκες (τσουχτερό κρύο και χαμηλή θερμοκρασία).
Με πρωταγωνιστή οι παίδες τον Ηλία Καρουζάκη (28 π. και ίσως το καλύτερό του παιχνίδι) και τον κόουτς Γιώργο Σταματόπουλο οι έφηβοι (τέλειο κοουτσάρισμα σε δύσκολες συνθήκες) πέρασαν νικηφόρα από το Αιγάλεω και ατενίζουν με αισιοδοξία το μέλλον.
Οι παίδες του Μπάμπη Σταυρόπουλου μετά από αυτή τη νίκη εξασφαλίζουν την τρίτη θέση στην τελική βαθμολογία του ομίλου και διεκδικούν με αρκετές πιθανότητες τη δεύτερη θέση ενώ οι έφηβοι είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρώτη θέση στην τελική κατάταξη που οδηγεί στην τελική φάση της Β΄κατηγορίας εφήβων. Αρκεί βέβαια να μην ηττηθούν στον αγώνα της επόμενης Κυριακής στο Κάρβουνο από το Διαγόρα Αιγάλεω με περισσότερους από έξι πόντους.
Περισσότερα από το blog του junior-coach.blogspot.com
Με εκτός έδρας νίκες συνέχισαν το παιδικό και το εφηβικό μας τμήμα στις αναμετρήσεις με τα αντίστοιχα τμήματα του Θεμιστοκλή εκτός έδρας, στο ακατάλληλο για διεξαγωγή αγώνα ανοικτό γήπεδο Εδέσσης υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες.

Το παιδικό με τον αρχηγό και ψυχή της ομάδας Καρουζάκη Ηλία να "ντύνεται" Καραθανάσης και Παληός μαζί (οι δύο μεγάλοι απόντες) και να πετυχαίνει 28 πόντους με 5 τρίποντα (όλη η ομάδα μαζί σημείωσε 43!!) επικράτησε 40-43 και στην συνέχεια τις νίκες διπλασίασε το εφηβικό μας με σκορ 30-34 και πρωταγωνιστή τον πάγκο!!
Παραλίγο να αποδειχθεί γρουσούζικη η 13η επίσημη αγωνιστική μας υποχρέωση αφού το κρύο και η "απάθεια" που επέδειξαν οι αθλητές μας στο πρώτο ημίχρονο είχε ως αποτέλεσμα ο Θεμιστοκλής παίζοντας με πάθος να προηγηθεί με 19-11(αξιοσημείωτοι οι 4 μόλις πόντοι που σημειώσαμε στην πρώτη περίοδο) και στην συνέχεια να φτάσει την διαφορά στους 11 (24-13) στο 23ο λεπτό.
Στο σημείο αυτό το time out και η αλλαγή σχήματος (4 γκαρντ και ένας ψηλός) με παγίδες στο playmaker της αντίπαλης ομάδας αποδείχθηκαν το αντίδοτο ώστε να ξυπνήσουν οι αθλητές μας και με αποφασιστικότητα, πάθος και πολύ ψυχή να πετύχουν την σημαντικότερη φετινή τους νίκη που τους δίνει πλέον για τα καλά το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.
Οι Γεωργακόπουλος και Σταθόπουλος πήραν μπροστά και με συνεχόμενα κλεψίματα και εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό καταφέραμε να προηγηθούμε στην λήξη της 3ης περιόδου χωρίς μάλιστα να δεχθούμε καλάθι. Η τέταρτη περίοδος αποδείχθηκε ακατάλληλη για καρδιακούς αφού όσες ευκαιρίες παρουσιαζόταν να καθαρίσουμε το παιχνίδι τις "κλωτσάγαμε" με αλλεπάλληλα χαμένα lay - up αλλά ο Θεμιστοκλής έχοντας μείνει από ιδέες και βοήθεια από τον πάγκο στην ουσία δεν μπορούσε να μας απειλήσει.
Και τώρα απομένει το παιχνίδι στις 06/02 εντός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδεών όπου με νίκη ή έστω ήττα κάτω από 7 πόντους σφραγίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρόκριση μας στην β΄ φάση της β΄ κατηγορίας εφήβων.
Να είστε όλοι εκεί!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη μούρη στο καβούρι..και άστους να λένε!!