ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Νέα εκτός έδρας νίκη οι παίδες επί του Διαγόρα Δρυοπιδέων με 49 - 35!!!

Χωρίς να εντυπωσιάσουν οι παίδες μας νίκησαν εύκολα το Διαγόρα Δρυοπιδέων με 49 - 35 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου πρωταθλήματος ΕΣΚΑ.
Οι πιτσιρικάδες του Μπάμπη Σταυρόπουλου ξεκίνησαν νωχελικά τον αγώνα γιατί πίστευαν ότι θα πέρναγαν ένα ξεκούραστο βραδάκι με αντίπαλο το "σάκο του μποξ" του ομίλου όπως είναι ο Διαγόρας (1 νίκη 6 ήττες). Διαψεύστηκαν όμως στο α΄ ημίχρονο από τους αντιπάλους τους και προηγούνταν μόλις με ένα πόντο διαφορά (19 - 20)!
Όπως είναι λογικό οι φωνές του Μπάμπη Σταυρόπουλου προς τους παίκτες του κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου ακούστηκαν μέχρι το Περιστέρι και έτσι αφυπνίστηκαν και με δυνατή άμυνα και εύκολα τελειώματα στην τρίτη περίοδο έκαναν επί μέρους σκορ 05- 16 και εκεί κρίθηκε ο νικητής του παιχνιδιού. Η τέταρτη περίοδος΄είχε διαδικαστικό χαρακτήρα και με συντήρηση δυνάμεων ολοκληρώθηκε ο αγώνας με τελικό σκορ 35 - 49!!!

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Μπάμπης Σταυρόπουλος) Γεωργαλάς, Νικολάου, Ευαγγελάτος 2π., Δενδρινός 2π., Ρομποτής 5π., Καρουζάκης 7π., Καραθανάσης 21π., Κοττάς, Παληός 3π., Δουρίδας 2π., Γρατσίας 7π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: