ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!
MΑΘΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΘΕΑΣ!!!
ΓΙΝΕ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ!
ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ!!!
Tμήματα από 6 ετών και άνω... Καταξιωμένοι προπονητές θα σου δείξουν το δρόμο...

ΝΕΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!!
Πληκτρολογήστε www.junior-coach.blogspot.com

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Νίκη χρυσάφι οι άνδρες επί του Πήγασου με 56 - 52 εκτός έδρας!!!

Νίκη χρυσάφι πέτυχαν οι άνδρες μας εχθές το βράδυ στην Γκράβα επί του Πήγασου Κυψέλης με
56 -52 στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Δ΄ ΕΣΚΑ και για το δεύτερο όμιλο!!!
Γεμάτι χρυσάφι λοιπόν νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έκανε όνειρα για άνοδο στην επόμενη κατηγορία αλλά της τα¨"γκρέμισαν" οι άνδρες μας με "μπροστάρηδες" τον ταλαντούχο Κώστα Μητσόπουλο και τον "μπαρουτοκαπνισμένο ναυτικό μας (μόνιμος αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό) Παναγιώτη Κουβαρά!
Μετά και από αυτή τη νίκη όλα πλέον εξαρτώνται σε μέγιστο βαθμό στις δικές μας ικανότητες για την επίτευξη της ανόδου στην Γ΄κατηγορία και όχι από τις ορέξεις των αντιπάλων μας... Και αυτό γιατί περάσαμε μια "καυτή περίοδο" αγώνων με τα υποψήφια φαβορί για την άνοδο, εκτός έδρας νίκες με ΜΕΝ Ιλίου και Πήγασο, εντός νίκη με μεγάλη διαφορά τον Οιωνό και ένα άτυχο αποτέλεσμα από το Μαρούσι εντός έδρας. Εάν το Μαρούσι "χτυπήσει" και πάρει όλα τα παιχνίδια του μέσα και έξω κάτι απόλυτα πιθανό λόγω των τεράστιων αθλητικών δυνατοτήτων του, τότε έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα σε σύγκριση με τους αντιπάλους μας. Αρκεί βέβαια να μην τα ...θαλασσώσουμε με τις υποτιθέμενες ασθενέστερες ομάδες! Βήμα βήμα και παιχνίδι με παιχνίδι θα αντιμετωπίζουμε με τη δέουσα προσοχή και σοβαρότητα τον κάθε αγώνα για να πετύχουμε το σκοπό μας. Και επειδή "φασούλι το φασούλι γεμίζει το σακούλι" έλεγαν οι παπούδες μας και αυτή την παροιμία την ασπαζόμαστε και εμείς πλέον στο αντρικό μας τμήμα ύστερα από τα τελευταία γεγονότα και προχωράμε!!!

Γράφει ο junior-coach.blogspot.com από το όμώνυμό του blog.
Η αποστολή ήταν μία ...νίκη πάση θυσία στο παιχνίδι με τον Πήγασο Κυψέλης για να μην πάνε χαμένες οι νίκες επι του Οιωνού και επί την Μεν Ιλίου.Οι δυσκολίες ήταν πολλές, απουσία προπονήσεων, ήττα μόλις πριν από 5 μέρες και μάλιστα εντός έδρας από το Μαρούσι (εφηβικό), η δεδομένη απουσία του Παληού...Το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τέλος (50-49 2΄15'' πριν την λήξη)..Και όμως! Αποστολή εξετελέσθη!!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αντέδρασαν οι παίκτες της ανδρικής μας ομάδας στο στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Μαρούσι και δείχνοντας αποφασιστικότητα, πάθος και ψυχικά αποθέματα κατάφεραν να δραπετεύσουν από την Γκράβα με το 4ο φετινό τους ροζ φύλλο που τους διατηρεί στην δεύτερη προνομιούχο θέση του ομίλου.
Η ομάδα του Πήγασου Κυψέλης παρόλο που είχε να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τις 10/10 ξεκίνησε πιο δυνατά την αναμέτρηση και εκμεταλλευόμενη την υπερβολική αδιαφορία μας στην άμυνα έχτισε γρήγορα μια διαφορά 8 πόντων 13-5 και 21-14. Στο σημείο αυτό οι παίκτες μας άρχισαν να αφυπνίζονται και βρίσκοντας ρυθμό από την άμυνα ζώνης για άλλη μια φορά κατάφεραν να πετύχουν εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και σε συνάρτηση με δύο εύστοχα τρίποντα του Μητσόπουλου να προηγηθούν στο ημίχρονο με 28-32.
Στο τρίτο δεκάλεπτο παρόλο που η άμυνα έδινε λύσεις το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε κόντρα στο Μαρούσι εμφανίστηκε και πάλι με αποτέλεσμα ο Πήγασος να περάσει μπροστά με 36-35. Και πάλι με καλή άμυνα καταφέραμε και διατηρήσαμε την πρωτοπορία στο σκορ 36-41 και μάλιστα με την τελευταία επίθεση του δεκαλέπτου δικιά μας. Ένα από τα πολλά λάθη (χωρίς πίεση) που κάναμε στο σημείο αυτό επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν σε 38-41 και να ξαναμπούν στην διεκδίκηση της νίκης.
Το τέταρτο δεκάλεπτο μετατράπηκε σε ακατάλληλο για καρδιακούς καθώς όχι μόνο δεν μεγαλώσαμε ποτέ την διαφορά πάνω από τους 4 πόντους αλλά δίναμε από δικές μας αδράνειες την ευκαιρία στον Πήγασο να μειώνει και μάλιστα να προηγηθεί πρώτη φορά με 50-49 2΄15΄' πριν το τέλος.
Στο σημείο αυτό "μίλησε" ο άνθρωπος που μας έχει ξελασπώσει αρκετές φορές στα τελευταία δεκάλεπτα. Με καλάθι και φάουλ ο Κουβαράς διαμόρφωσε το 50-52 για να έρθει στην συνέχεια ο Μαρουλιανός με επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι να διαμορφώσει το 50-54 ένα λεπτό πριν την λήξη της αναμέτρησης. Ένα ακόμη λάθος που κάναμε στην πίεση των γηπεδούχων τους επέτρεψε να μειώσουν σε 52-54 40 δευτερόλεπτα πριν το τέλος αλλά και πάλι η λύση ήρθε από επιθετικό ριμπάουντ και καλάθι του Μητσόπουλου 15 δεύτερα πριν το τέλος .Το 52-56 ήταν αδύνατον να ανατραπεί καθώς τα σουτ των γηπεδούχων δεν βρήκαν το στεφάνι και έτσι ήρθε η πολύτιμη όσο και δύσκολη εκτός έδρας νίκη.
Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προσπάθεια καθώς ο στόχος μας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η νίκη και μόνο η νίκη.Ο Μητσόπουλος και ο Κουβαράς ¨τράβηξαν¨το σκοράρισμα με 24 και 17 πόντους αντίστοιχα αλλά όλοι προσέφεραν ο καθένας στον τομέα του και κυρίως στην άμυνα μετά το πρώτο δεκάλεπτο.
Μέχρι και ο νεαρός που μπήκε για τρία λεπτά μόλις και επανεμφανίστηκε μετά από 2 χρόνια απουσίας από τα γήπεδα..ένα ριμπάουντ το πήραμε..το τρίποντο βέβαια το χάσαμε αλλά μάλλον η δίαιτα φταίει!!)..
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σταματόπουλος - Σταυρόπουλος)  ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΠΑΚΑΣ 2π., ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ 24π., ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ 0π., ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ 2π., ΚΟΥΒΑΡΑΣ 17π., ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ 0π.,  ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 0π., ΧΟΡΗΓΑΣ 5π., ΚΟΥΒΑΡΗΣ 2π., ΛΥΜΠΕΡΗΣ 0π., ΜΑΡΟΥΛΙΑΝΟΣ 4π.

Παραλειπόμενα και "πικάντικα" από τον αγώνα*Σημαντικη νίκη που μας δίνει την δυνατότητα να κρατηθούμε στην επαφή με την κορυφή και να εκμεταλλευτούμε το ρεπό 2 αγωνιστικών που υπάρχει ώστε να ανασυνταχθούμε και να διορθώσουμε ορισμένους τομείς του παιχνιδιού μας.
*Τα επόμενα 4 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρώτου γύρου είναι όλα με ομάδες που μέχρι στιγμής δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα αλλά όπως γνωρίζουμε και από πέρισυ αλλά και φέτος αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει θα αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες.
*Επόμενο ραντεβού στις 03/12 στις 22:00 στα Δίδυμα με αντίπαλο την ομάδα της Λυκόβρυσης. Αναμένουμε την παρουσία των φιλάθλων μας και υποσχόμαστε νίκη και καλό θέαμα.
*Η νίκη αφιερώνεται από όλους μας στον Χρήστο Παληό και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει πιο δυνατός!!!
* Υ.Γ 1: Δεν θέλω σχόλια για τα μαύρα γράμματα!!
* Υ.Γ 2: Κάποιοι έφηβοι θα πρέπει να προσέχουν μετά την λήξη των παιχνιδιών...σας έχω πει την παροιμία με το φίδι και τον γάιδαρο νομίζω...
* Υ.Γ 3: Αδερφέ δεν πήγαινα μέχρι την γραμματεία ... ένα βήμα πιο κοντά στην Γ΄ ΕΣΚΑ πήγαινα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: